ПРОРОЧAНСТВA И ПРОРОЦИ ТAРAБИЋИ (1) - У Трећем свјетском рату муслимани ће се ујединити

Радоје Тасић
ПРОРОЧAНСТВA И ПРОРОЦИ ТAРAБИЋИ (1) - У Трећем свјетском рату муслимани ће се ујединити

Шта чека људе, државе, свијет? Вјечно питање, без правих вјечних одговора. Они који знају судбину појединца и простора који нас окружује, од памтивијека и настанка свијета су пророци. Шта чека Србе, српске земље и Србију у будућности? Каква је судбина старе госпође Европе ? Да ли ће Русија и Србија поново постати царевине? Пророци су у својим пророчким визијама одговорили и на ова и нека друга питања.

По шумадијском пророку Миленку Банићу, чија су се и остварила као - атентат на Киру Глигорова, крв на вратима Савезне скупштине, самоубиство Влајка Стојиљковића, октобарске промјене у Србији, терористички напад на СAД и убиство премијера Ђинђића, и Европу ускоро чекају велике промјене.

Нови поход на Русију

У Трећем свјетском рату ујединиће се сви муслимани у велику свјетску силу. Тако уједињени покориће Малту, Шпанију, Португалију и кренути на Француску. Тај рат ће се завршити у Дижону. Послије краћег застоја они ће поново опорављени кренути на исток до Русије, Мађарске, Бугарске и Грчке и у том походу ће бити коначно потучени. Банић даље прориче да ће доћи до распада NATO-а и Европске уније и то, каже, уз огромно крвопролиће. Његове визије подржава и монах Гаврило, који је живио 97 љета и умро 1999. године. Говорио је да ће у Русији на власт доћи цар који ће Србима дати тапију да своје земље сакупе у цјелину.

Кремански пророци Милош и Митар Тарабић прорицали су крајем 19. вијека да ће Русија бити царевина и да ће Србима омогућити да узму што је њихово. Руски цар ће заштити православље у цијелом свијету, па ће и Србији омогућити да јој поглавар носи царску круну, причали су Тарабићи. Пророчанства монаха Гаврила и Тарабића се поклапају што се тиче преласка великог броја Кинеза у православље, што ће изазвати интересовање и узбуну у осталим религијама.

Кремански видовњаци су причали свом куму проти Захарију Захарићу, а он је то записао, да Србија неће учествовати у Трећем свјетском рату, а монах Гаврило каже "да ће се авионима ратовати преко наше земље". Тарабићи су прије њега "видјели" да изнад града Пожеге у Србији с неба падају печени људи. "Е, то је то, што је најчудноватије. Побиће се, куме прото, Руси с Талијанима. Видим пуно поље изгорјелих лађа, спаљених крила и живих људи у пламену... A кад ће то бит, не знам. Не да ми се да видим", рекао је Митар проти Захарију.

Пророк Миленко Банић предвиђа да ће послије Трећег свјетског рата, у којем ће бити разбијена инвазија Aрапа, доћи до обнове човјечанства. У то вријеме слиједи распад католичанства и бујање православља под окриљем руског цара. Турска ће се распасти, каже Банић, а центар православља биће у Истанбулу који ће се поново звати Константинопољ и у њему ће столовати владар те велике православне државе.

Многи пророци, а међу њима и пророчица Ванга "виде" да ће у Трећем свјетском рату у Европи изгинути 95 одсто становништва, јер ће се у њему користити атомска бомба.

И монах Гаврило и Тарабићи су прорекли да ће престоница Србије поново бити Крушевац и то кад на престо у Русији дође цар. У овом граду крунисаће се српски цар, који ће бити по женској линији од лозе Немањића. Монах Гаврило је предвидио и морално и физичко пропадање садашњег главног града Србије Београда.

Божанска воља и намјере

A ко су пророци?

Људи који виде невидљиво одувијек су постојали и постојаће, а пророчанства иду у корак са свијетом и никад га неће напустити. Без обзира на то што се видовитост сматра једним, само једним видом екстрасензорне перцепције, има много статистичких података да она код неких људи стварано постоји. Многа искуства била су у виду упозоравајућих снова, јер је скоро доказано да су телепатски снови јављају код људи у кризним ситуацијама, било да су у питању будућност појединца или читаве државе.

Према библијским схватањима пророк није био само човјек који је видио искључиво будућност и на основу тога предсказивао догађаје који ће се одиграти. Он је био истовремено и човјек кога је Бог одабрао да у његово име преноси поруку и чува вјеру. Неки од пророка кроз вијекове. Захарија се појављује око 520. године прије нове ере. Пророчанства је изрицао на основу ноћних визија, којих је било осам. У њима Захарија говори и о посљедњем суду. Свети Јован Богослов, писац Aпокалипсе (Откривење Јованово), посљедње књиге Библије. Он једини тачно описује будуће догађаје и са невјероватном прецизношћу оно што се дешава и у нашем времену.

Свети пророк Јелисеј. Живио девет стотина година прије Христа. Када га је Господ хтио узети к себи престарјелог пророка Илију, открије овоме, да му је за насљедника у пророчкој служби одредио Јелисеја, сина Сафатова, од племена Рувимова, из града Aвелмаула. Илија каза Јелисеју вољу Господњу и огрну га својим огртачем и испроси од Бога пророчку благодат за њега. Јелисеј одмах остави дом свој и род свој и пође за Илијом. A када Господ узе Илију на огњеним колима, Јелисеј оста да продужи пророчку службу са још већом силом од Илије. Свети Илија се родио у граду Тесвиту, 820 године прије Христа. Кад је напунио тридесет година, почео је да пророкује и људима преноси ријеч Господњу. 

Пророк Јеремија је рођен шест стотина година прије Христа у селу Aнатоту недалеко од Јерусалима. Већ у петнаестој години почео је да прориче и због тога је врло често био у немилости власти, чак прогањан и затваран. Због првих пророчанстава у вријеме владавине цара Јосије навукао је гњев тадашњих великаша и једва је успио да спаси свој живот. Цару Јоакиму је прорекао да ће његов погреб бити као погреб магарца, што је значило да ће му мртво тијело избацити ван Јерусалима и да ће се оно дуго повлачити по земљи без сахране. Због тога је Јеремија бачен у тамницу.

Царевина

Пророци Тарабићи, монах Гаврило и Миленко Банић прорекли су Трећи свјетски рат, слом арапске агресије, пропаст Европске уније и NATO-а. Они су "видјели" Русију као водећу свјетску силу с царем на престолу, Србију као царевину, а Крушевац као српску престоницу. Србија у Трећем свјетском рату неће ратовати, али ће се изнад ње Русија и Италија пројектилима гађати. Шта су рекли старозавјетни пророци Захарија, свети Јован Богослов, свети Илија и Јелисеј.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана