Вријеме је за потпуно једноставно банкарство уз нову NLB mKlik апликацију

Г.С.
Вријеме је за потпуно једноставно банкарство уз нову NLB mKlik апликацију

Нова верзија мобилног банкарства НЛБ Банке Бања Лука, NLB mKlik, званично је доступна на Play и Apple продавницама. Постојећи и нови корисници добили су једно од најсавременијих рјешења мобилног банкарства које ће им још значајније олакшати управљање властитим финансијама и свакодневним платним обавезама.

Поред интуитивног и модерног дизајна, корисници ће се увјерити у бројне нове функционалности које ће им уштедити вријеме и учинити банкарске производе и услуге доступнијим, практичнијим и још сигурнијим.  Од сада клијенти NLB банке Бања Лука, који су уједно и mKlik корисници, путем нове мобилне апликације могу извршити пренос средстава другом кориснику само уз познавање његовог броја телефона (P2P).

Корисници такође путем апликације имају могућност креирања и слања кода кроз апликацију за подизање новца на банкоматима, без употребе картице (mCash). Такође, омогућен им је јасан преглед и могућност штампања извода за трансакционе и девизне рачуне директно из апликације.

Поред наведеног, клијенти уз помоћ нове mKlik апликације имају јасан преглед обавеза и планирање будућих плаћања, а уз то је за кориснике поједностављено и обављање међународних трансакција, што је кључно за оне који врше прекограничне финансијске активности.

Апилкација корисницима омогућава и преглед налога по статусима са детаљним приказом, односно организованост и контролу над финансијским трансакцијама. Самостално, без доласка у Банку је омогућено управљање дневним лимитима платних картица,  за подизање новца на банкоматима, плаћања на POS терминалима и за онлине плаћања.

 „Унапређење корисничког искуства нама у NLB банци је водиља и приоритет, стога поносно можемо рећи да смо, уз осавремењену  верзију NLB mKlik апликације, клијентима обезбиједили  платформу са којом ће још практичније моћи да управљају властитим финансијама, кад год и одакле год то пожеле. Посебно истичемо да смо уз поједностављен и освјежен дизајн, технолошки унапређену платформу, клијентима омогућили  и иновативне функционалности, уз које имају могућност да врше плаћање само уз познавање броја телефона примаоца уплате, а осим тога, уз mCash опцију имају и могућност слања кода за подизање новца на банкоматима, без употребе картице. Дакле, континуираним унапређењем NLB дигиталних канала, настојимо да клијентима прва помисао на мобилно банкарство буду практичност и сигурност", нагласила је Љиљана Крсман, члан Управе NLB банке Бања Лука и додала да корисници mKlik апликације могу очекивати практична и корисна унапређења на пољу дигиталног NLB банкарства и у будућности.

Са циљем брзог и једноставног преласка корисника са постојеће на нову верзију mKlik апликације, NLB Банка Бања Лука развила је серију упутстава интерактивног карактера путем којих ће се корисници едуковати, самостално реализовати миграцију и преузети свој нови mKlik. Истовремено, постојећи и нови корисници се о погодностима и функционалностима нове мобилне апликације могу информисати и путем сљедећег ЛИНКА, а за сва питања доступан је и бесплатан контакт телефон 0800 50 510.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана