Vrijeme je za potpuno jednostavno bankarstvo uz novu NLB mKlik aplikaciju

G.S.
Vrijeme je za potpuno jednostavno bankarstvo uz novu NLB mKlik aplikaciju

Nova verzija mobilnog bankarstva NLB Banke Banja Luka, NLB mKlik, zvanično je dostupna na Play i Apple prodavnicama. Postojeći i novi korisnici dobili su jedno od najsavremenijih rješenja mobilnog bankarstva koje će im još značajnije olakšati upravljanje vlastitim finansijama i svakodnevnim platnim obavezama.

Pored intuitivnog i modernog dizajna, korisnici će se uvjeriti u brojne nove funkcionalnosti koje će im uštediti vrijeme i učiniti bankarske proizvode i usluge dostupnijim, praktičnijim i još sigurnijim.  Od sada klijenti NLB banke Banja Luka, koji su ujedno i mKlik korisnici, putem nove mobilne aplikacije mogu izvršiti prenos sredstava drugom korisniku samo uz poznavanje njegovog broja telefona (P2P).

Korisnici takođe putem aplikacije imaju mogućnost kreiranja i slanja koda kroz aplikaciju za podizanje novca na bankomatima, bez upotrebe kartice (mCash). Takođe, omogućen im je jasan pregled i mogućnost štampanja izvoda za transakcione i devizne račune direktno iz aplikacije.

Pored navedenog, klijenti uz pomoć nove mKlik aplikacije imaju jasan pregled obaveza i planiranje budućih plaćanja, a uz to je za korisnike pojednostavljeno i obavljanje međunarodnih transakcija, što je ključno za one koji vrše prekogranične finansijske aktivnosti.

Apilkacija korisnicima omogućava i pregled naloga po statusima sa detaljnim prikazom, odnosno organizovanost i kontrolu nad finansijskim transakcijama. Samostalno, bez dolaska u Banku je omogućeno upravljanje dnevnim limitima platnih kartica,  za podizanje novca na bankomatima, plaćanja na POS terminalima i za online plaćanja.

 „Unapređenje korisničkog iskustva nama u NLB banci je vodilja i prioritet, stoga ponosno možemo reći da smo, uz osavremenjenu  verziju NLB mKlik aplikacije, klijentima obezbijedili  platformu sa kojom će još praktičnije moći da upravljaju vlastitim finansijama, kad god i odakle god to požele. Posebno ističemo da smo uz pojednostavljen i osvježen dizajn, tehnološki unapređenu platformu, klijentima omogućili  i inovativne funkcionalnosti, uz koje imaju mogućnost da vrše plaćanje samo uz poznavanje broja telefona primaoca uplate, a osim toga, uz mCash opciju imaju i mogućnost slanja koda za podizanje novca na bankomatima, bez upotrebe kartice. Dakle, kontinuiranim unapređenjem NLB digitalnih kanala, nastojimo da klijentima prva pomisao na mobilno bankarstvo budu praktičnost i sigurnost", naglasila je Ljiljana Krsman, član Uprave NLB banke Banja Luka i dodala da korisnici mKlik aplikacije mogu očekivati praktična i korisna unapređenja na polju digitalnog NLB bankarstva i u budućnosti.

Sa ciljem brzog i jednostavnog prelaska korisnika sa postojeće na novu verziju mKlik aplikacije, NLB Banka Banja Luka razvila je seriju uputstava interaktivnog karaktera putem kojih će se korisnici edukovati, samostalno realizovati migraciju i preuzeti svoj novi mKlik. Istovremeno, postojeći i novi korisnici se o pogodnostima i funkcionalnostima nove mobilne aplikacije mogu informisati i putem sljedećeg LINKA, a za sva pitanja dostupan je i besplatan kontakt telefon 0800 50 510.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana