Poslovnica Banke Poštanska štedionica na novoj lokacji u Sarajevu

G.S.
Poslovnica Banke Poštanska štedionica na novoj lokacji u Sarajevu

Filijala Banke Poštanska štedionica u Sarajevu počela je sa radom na novoj atraktivnoj lokaciji, na adresi Branilaca Sarajeva 16. Poslovnica je preseljena u novi, moderniji i klijentima znatno pristupačniji prostor a sve sa ciljem unapređenja poslovne mreže. U novootvorenoj poslovnici klijenti će svoje finansijske potrebe moći da realizuju brzo i jednostavno, u prijatnom i profesionalnom okruženju.

 Preseljenjem lokacije omogućena je veća dostupnost kvalitetnih bankarskih usluga svim postojećim, ali i novim klijentima.

„Osluškujući želje i potrebe naših klijenata, odlučili smo se na ovu promjenu, za koju smo sigurni da će imati veliki značaj u našem daljem poslovanju.

Prepoznajući značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, te u skladu sa našim sloganom „Još bliže vama" nastojimo da proizvode i usluge Banke učinimo dostupnim klijentima koji preferiraju da bankarske poslove obave na tradicionalan način dolaskom u Banku" istakli su ispred Banke.

Pored široke ponude vrlo atraktivnih proizvoda i usluga, Banka klijentima nudi akcijske uslove gotovinskih i stambenih kredita, te oročene štednje po promotivnim kamatnim stopama.

Strateška orijentacija BPŠ Banke ostaje da odgovornim poslovanjem nastavlja da jača svoju tržišnu poziciju, kao i da ostane na putu modernizacije svih procesa, vodeći računa o profesionalnom razvoju kako svojih zaposlenih tako i lokalnih zajednica u kojima posluje.

Banka Poštanska štedionica je na raspolaganju da klijentima pruži sve usluge uz visok kvalitet i izuzetno korisničko iskustvo, a Filijala Sarajevo biće otvorena za rad sa klijentima radnim danima od 08.00 do 16.00 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana