m:SAT - televizija dostupna bilo gdje

G.S.
m:SAT - televizija dostupna bilo gdje

Uživanje u odmoru daleko od gradske vreve i užurbanog načina života postaje sve više prisutno u toplim danima proljeća.

Iako želite da se odmorite od svakodnevice, tokom vašeg boravka u prirodi, na planini, u selu, na vikendici, televizija može biti središnji izvor zabave i informacija, a m:SAT, m:tel satelitska televizija dostupna na svakoj lokaciji u BiH, pruža upravo to - neprekidnu konekciju s omiljenim programima i sadržajem, bilo gdje se nalazili.

U aktuelnoj ponudi iskoristite 50% popusta na pretplatu prvih 10 mjeseci, televizore po atraktivnim cijenama, te opremu i montažu za samo 0,99 KM, kao i drugi priključak na Plus i Max paketu gratis.

Jedna od ključnih prednosti m:SAT-a je njegova dostupnost u ruralnim područjima, gdje često nema drugih izvora televizijskog signala. m:SAT se ističe po svojoj sposobnosti da stigne čak i do najudaljenijih vikendica i seoskih domaćinstava. To znači da bez obzira na to koliko daleko od civilizacije odete, uz m:SAT ćete uvijek imati pristup najnovijim vijestima, omiljenim emisijama, serijama ili sportskim događajima.

Još jedna prednost m:SAT-a je raznovrsnost programa koje nudi. Bez obzira na to da li preferirate vijesti, filmove, sportske događaje ili dokumentarce, m:SAT ima širok spektar kanala koji će zadovoljiti ukuse svih članova vaše porodice.

Bilo da ste na vikendici u planinama, na selu ili pored rijeke, uz m:SAT ćete uvijek imati pristup omiljenom televizijskom sadržaju, čime će vaš odmor biti još prijatniji i ispunjeniji.

Za više informacija pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana