m:SAT - телевизија доступна било гдје

Г.С.
m:SAT - телевизија доступна било гдје

Уживање у одмору далеко од градске вреве и ужурбаног начина живота постаје све више присутно у топлим данима прољећа.

Иако желите да се одморите од свакодневице, током вашег боравка у природи, на планини, у селу, на викендици, телевизија може бити средишњи извор забаве и информација, а m:SAT, м:тел сателитска телевизија доступна на свакој локацији у БиХ, пружа управо то - непрекидну конекцију с омиљеним програмима и садржајем, било гдје се налазили.

У актуелној понуди искористите 50% попуста на претплату првих 10 мјесеци, телевизоре по атрактивним цијенама, те опрему и монтажу за само 0,99 КМ, као и други прикључак на Plus и Max пакету гратис.

Једна од кључних предности m:SAT-а је његова доступност у руралним подручјима, гдје често нема других извора телевизијског сигнала. m:SAT се истиче по својој способности да стигне чак и до најудаљенијих викендица и сеоских домаћинстава. То значи да без обзира на то колико далеко од цивилизације одете, уз m:SAT ћете увијек имати приступ најновијим вијестима, омиљеним емисијама, серијама или спортским догађајима.

Још једна предност m:SAT-а је разноврсност програма које нуди. Без обзира на то да ли преферирате вијести, филмове, спортске догађаје или документарце, m:SAT има широк спектар канала који ће задовољити укусе свих чланова ваше породице.

Било да сте на викендици у планинама, на селу или поред ријеке, уз m:SAT ћете увијек имати приступ омиљеном телевизијском садржају, чиме ће ваш одмор бити још пријатнији и испуњенији.

За више информација позовите 0800 50 905 или посјетите www.mtel.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана