Velikim kućnim sajmom “LKQ SiM Impex” proslavio jubilarnih, 25 godina postojanja

A. J. R.
Foto: V. Tripić

BANjALUKA - Kompanija “LKQ SiM Impex” predstavila je bogat asortiman auto-dijelova i garažno-servisne opreme na velikom kućnom sajmu u Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci, na kome se okupilo 37 svjetskih izlagača i više od 40 poznatih brendova iz svijeta automobilizma.

Vrata sajma otvorena su u subotu u 10 časova, a posjetioci i poslovni partneri kompanije imali su priliku da razgledaju i kupe neke od proizvoda iz bogatog asortimana najkvalitetnije opreme sve do 18 časova po specijalnim sajamskim cijenama koje važe do sutra.

Poseban akcenat bio je na garažno-servisnoj opremi kojoj je bila posvećena posebna hala. Ulje, maziva, akumulatori, gume, ručni alati, montirke, balansirke, dizalice, dijagnostika, ADAS samo su mali dio onoga što je čekalo kupce na adresi poslovne zgrade “LKQ SiM Impex” u Ramićima.

Ovom izložbenom manifestacijom, drugom po redu, kompanija “LKQ SiM Impex”, lider u oblasti distribucije rezervnih dijelova, opreme i kozmetike za vozila na tržištu BiH, ujedno je proslavila i jubilarnih, 25 godina poslovanja, a pored brojnih gostiju, poslovnih partnera i radnika kompanije svečanom otvaranju sajma prisustvovao je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Direktor kompanije “LKQ SiM Impex”  Slađan Cvijanović istakao je da je ovaj sajam kruna onoga što je kompanija radila posljednjih 25 godina.

 - Kroz ovih 25 godina gradili smo jedinstven, širok, svestran i vrlo stručan tim koji je pokazao kako iskoristiti najbolje prakse svjetske auto-industrije i primijeniti je na naše lokalne prostore. Ponosan što smo u prilici da prikažemo i ponudimo klijentima više od 40 svjetskih brendova koji su značajno ime u svijetu auto-industrije - rekao je Cvijanović.

On je istakao da je za kompaniju posebno važno ogromno prisustvo poslovnih partnera na sajmu, navodeći da su uložili svojevrstan trud da prikažu najbolje lice gostoprimstva.

- Na sajmu smo svi zajedno imali priliku da nešto novo naučimo, poput tehničkih treninga koje smo pripremili za posjetioce - kazao je Cvijanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana