ATOS BANK организовала интерактивну кампању на тему заштите података клијената

Г.С.
ATOS BANK организовала интерактивну кампању на тему заштите података клијената

ATOS BANK је протекле седмице организовала интерактивну кампању на тему заштите података клијената која је одржана у центру Бањалуке.

Ова кампања организована је са циљем подизања свијести о заштити личних података у оквиру банкарског пословања, те Банка на овај начин жели да подигне свијест грађана и клијената о истом. Едукација на ову тему је веома битна те смо из тог разлога хтјели да интерактивном кампањом провјеримо знање наших суграђана, кроз интерактивни квиз у оквиру којег су пролазници могли провјерити своје знање на ову тему, а за оне који су тачно одговорили на питања Банка је обезбиједила симболичне поклоне.

„Као друштвено одговорна финансијска институција која је посвећена сигурности и безбједности наших клијената, овом кампањом смо жељели подићи свијест о важности заштите података у дигиталном добу, а кроз интерактивни квиз позвали смо и ширу јавност да се придружи у едукативним активностима које су им сигурно помогле да боље разумију како заштитити своје личне податке на интернету. Наш циљ је да пружимо корисне информације и алате који ће помоћи људима да ојачају своју дигиталну сигурност и сачувају своје приватне податке од потенцијалних пријетњи. Сигурни смо да је едукација кључна у борби против цyбер криминала и да заједно са оваквим и сличним кампањама можемо створити сигурније онлине окружење за све." изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK.

Безбједност и заштита клијената је једно од основних начела ATOS Bankе, која се континуираним напорима труди да заштиту података клијената подигне на ниво стратешке функције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана