На Бања Лука Фест са Новом банком и Mastercardом

Г.С.
На Бања Лука Фест са Новом банком и Mastercardом

Под слоганом „Купи online, уживај offline", Нова банка и компанија Mastercard® у БиХ припремили су специјалну понуду за посјетиоце четвртог међународног музичког фестивала Бања Лука Фест. Корисници Super Nova Mastercard® дебитних и кредитних картица Нове банке који изврше куповину карата за Фестивал путем портала www.kupikartu.ba , остварују право на попуст од 20% на цијену карте за концерт за који су извршили куповину.

Понуда важи за карте купљене у периоду од 1. маја 2024. године до 6. јула 2024. године, а корисник Super Nova Mastercard® картице Нове банке ову погодност може остварити за куповину шест карата у оквиру промотивног периода.

Куповину карата са попустом од 20%, за сва три фестивалска дана, могуће је извршити искључиво путем портала www.kupikartu.ba .

Нова банка и Mastercard® пријатељи су Фестивала који ће током три дана угостити Хаусера, Бијело дугме, Јелену Томашевић и Ивана Босиљчића. Више информација о специјалној понуди поводом Бања Лука Феста могуће је пронаћи на web страници Нове банке, на адреси www.novabanka.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана