Акцијска понуда Unicredit готовинских и стамбених кредита са фиксном каматном стопом, без трошкова обраде

Г.С.
Акцијска понуда Unicredit готовинских и стамбених кредита са фиксном каматном стопом, без трошкова обраде

Unicredit banka Banjaluka покренула је маркетиншку кампању за акцијску понуду Unicredit стамбених и готовинских кредита, руководећи се жељама и потребама својих клијената, физичких лица.

У посебној понуди кредита, Банка клијентима нуди стамбене кредите са фиксном каматном стопом и роком отплате до 15 година те готовинске кредите до 50.000 КМ, са фиксном каматном стопом, роком отплате до 10 година те одобрењем кредита у року од 24 сата.

Акцијска понуда кредита подразумијева да је каматна стопа у току периода важења акције, односно до 31.07.2024. године, нижа у односу на редовну каматну стопу.

Постојећи и будући клијенти Unicredit banka Banjaluka нови стан или кућу (већ изграђене или у изградњи) могу финансирати уз подршку Unicredit стамбеног кредита са фиксном каматном стопом 3,49% (EKS од 3,81%) за период отплате до 10 година, односно 4,49% (EKS 4,80%) за кредите са периодом отплате до 15 година.
За клијенте којима је потребан мањи износ додатне готовине, односно до 10.000 КМ, Банка је припремила
посебне акцијске услове за готовинске кредите, уз фиксну каматну стопу од 4,79% (EKS 5,76%) за период отплате до 10 година.

Стамбени кредити за све постојеће и нове клијенте Банке, у оквиру акцијске понуде, одобравају се без трошкова обраде кредита. Клијенти, који за готовински кредит аплицирају онлине – путем њеб странице Банке или путем услуга м-banka или е-banka, такође су ослобођени накнаде за обраду кредита.

"Фиксна каматна стопа, у оквиру готовинских и стамбених кредита, клијентима нуди додатну сигурност, коју они препознају као стабилнију опцију по питању отплате кредита у будућности. Имајући у виду да живимо у времену које са собом носи много неизвјесности и изазова, креирали смо акцијску понуду за готовинске и стамбене кредите са фиксном каматном стопом, уз могућност уговарања готовинских кредита са полисом осигурања која пружа додатну сигурност клијентима када је у питању отплата кредита. Као додатни бенефит истичемо могућност реализације кредита без трошкова обраде, уколико клијенти реализују стамбени кредит или уколико за готовински кредит аплицирају путем наших дигиталних канала.", изјавио је Жељко Кишић, члан Управе Unicredit Bank а.д. Banja Luka, задужен за малопродају и корпоративно bankaарство.

Преглед свих каматних стопа и рокова отплате у оквиру акцијске понуде Unicredit кредита, као и примјере аунитета пронађите на њеб страници Banke овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана