Плати брзо, уштеди брже уз Нову банку и Mastercard®

Г.С.
Плати брзо, уштеди брже уз Нову банку и Mastercard®

Нова банка и Mastercard® најавили су покретање нове промотивне кампање која корисницима Super Nova Mastercard® картица омогућава да остваре поврат новца уколико трансакције изврше путем Google Pay™ дигиталног новчаника.

Кампања ће трајати од 20. маја до 20. јула и за првих 1.000 корисника омогућава да за три трансакције плаћања роба и услуга од 2 КМ или више путем Google Pay™ остваре поврат новца у износу од 20,00 КМ.

Google Pay™ је дигитални новчаник који омогућава брзо и сигурно обављање трансакција путем мобилних телефона и паметних сатова (Андроид уређаја, Wear OS). Током процеса трансакције не користи се стварни број физичке картице, те тако Google Pay™ штити податке од неовлаштеног кориштења. Корисници Super Нова Mastercard картица, чији је издаватељ Нова банка, услугу могу користити преузимањем Google Wallet™ апликације са Google Play трговине, након чега је потребно да дигитализују своје платне картице како би могли да врше плаћања на POS терминалима бесконтактним путем, односно прислањањем мобилног телефона или паметног сата на POS терминал. Плаћање на интернету коришћењем Google Pay™, код трговаца који подржавају ову опцију, значајно је поједностављено у односу на плаћање физичком картицом, јер је довољно да корисник одабере опцију Google Pay™ и унесе сигурносни код картице (CVV), без уноса додатних података.

Увођење Google Pay™ дигиталног новчаника одраз је посвећености Нове банке задовољењу еволуирајућих потреба својих корисника. У данашњем брзом и динамичном дигиталном окружењу, иновације играју кључну улогу у обликовању начина на које се користе финансијске услуге. За Нову банку партнерство са лидерима индустрије, попут компаније Mastercard®, од кључног је значаја за вођење овог напретка. Кориштењем савремене технологије и дигиталних рјешења, Нова банка има за циљ унапређење банкарског искуства својих корисника, пружајући им практичне, сигурне и ефикасне начине за управљање финансијама.

За више информација о кампањи и начину остварења поврата новца приликом куповине, потребно је посјетити њеб страницу нове банке www.novabanka,com или контактирати корисничку подршку путем бесплатног инфо телефона 080050011.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана