Бањалука: У суботу велики сајам ауто-дијелова и гаражно-сервисне опреме

ГС
Бањалука: У суботу велики сајам ауто-дијелова и гаражно-сервисне опреме

Бањалука - СиМ Импекс у суботу 27. априла организује велики сајам најпознатијих брендова из свијета ауто-дијелова и гаражно-сервисне опреме.

Не пропустите ову изузетну прилику за куповину по сајамским цијенама!

У Пословној зони Рамићи у Бањалуци, у згради компаније СиМ Импекс, одржаће се сајам којим ова компанија уједно прославља и јубилеј – 25 година свог рада.

Ово је и прилика да у времену од 10 до 18 часова тога дана, када ће врата сајма бити отворена за све заинтересоване, посјетите штандове 37 свјетских излагача, те се још боље упознате са асортиманом више од 40 познатих брендова.

Посебан акценат је, поред добављача ауто-дијелова, овога пута на гаражно- сервисној опреми, којој ће бити посвећена посебна хала. Уље, мазива, акумулатори, гуме, ручни алати, монтирке, балансирке, дизалице, дијагностика, АДАС и још много тога чека вас на адреси СиМ Импекс-а у Бањалуци тога дана.

Из СиМ Импекс-а поручују да је ово јединствена прилика да се купци и посјетиоци сајма на једном мјесту сусретну са понудом брендова из свијета аутомотива, али и да се почасте специјалним, знатно нижим цијенама најквалитетније ауто-опреме.

„Позивамо све наше суграђане, али и купце из цијеле БиХ да нам се придруже у суботу, јер их очекује мноштво изненађења од наших излагача, много поклона и награда“, наводе из компаније СиМ Импекс.

Поред сајамских активности, домаћин сајма организовао је и наградну игру за сваки рачун који буде направљен тога дана на сајму, као и забаву након затварања овог својеврсног фестивала ауто-опреме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана