"Виз ер" обуставља све летове са Тузланског аеродрома до 30. априла

Срна
"Виз ер" обуставља све летове са Тузланског аеродрома до 30. априла

ТУЗЛА- Авио-компанија "Виз ер" обуставиће све летове из и према аеродрому у Тузли до 30. априла због ширења вируса корона, саопштено је из ове авио-компаније.

Из компаније су напоменули да ће путници са резервацијама, погођени овим обуставама летова, аутоматски бити обавијештени путем имејла, у случају да су букирали лет директно интернет страници "Виз ера" или путем мобилне апликације ове авио-компаније.

У саопштењу се наводи да ће 120 одсто првобитне цијене коју су платили аутоматски бити пренесено на `виз` рачуне купаца, а тај износ ће моћи искористити у наредна 24 мјесеца за куповину производа и услуга ове компаније.

Путници се могу одлучити и за поврат готовине, што ће потрајати дуже, а о свим потребним корацима за банковни трансфер или пренос новца на банковну картицу биће информисани у посебном имејлу.

-У овом случају купци ће моћи добити само 100 одсто првобитне цијене - наводе из "Виз ера", те додају да путници који су летове резервисали путем туристичких агенција треба да ступе у контакт са њима.

Из ове авио-комапније су подсјетили да је БиХ увела строге услове путовања за које се још не зна до када ће трајати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана