"Viz er" obustavlja sve letove sa Tuzlanskog aerodroma do 30. aprila

Srna
"Viz er" obustavlja sve letove sa Tuzlanskog aerodroma do 30. aprila

TUZLA- Avio-kompanija "Viz er" obustaviće sve letove iz i prema aerodromu u Tuzli do 30. aprila zbog širenja virusa korona, saopšteno je iz ove avio-kompanije.

Iz kompanije su napomenuli da će putnici sa rezervacijama, pogođeni ovim obustavama letova, automatski biti obaviješteni putem imejla, u slučaju da su bukirali let direktno internet stranici "Viz era" ili putem mobilne aplikacije ove avio-kompanije.

U saopštenju se navodi da će 120 odsto prvobitne cijene koju su platili automatski biti preneseno na `viz` račune kupaca, a taj iznos će moći iskoristiti u naredna 24 mjeseca za kupovinu proizvoda i usluga ove kompanije.

Putnici se mogu odlučiti i za povrat gotovine, što će potrajati duže, a o svim potrebnim koracima za bankovni transfer ili prenos novca na bankovnu karticu biće informisani u posebnom imejlu.

-U ovom slučaju kupci će moći dobiti samo 100 odsto prvobitne cijene - navode iz "Viz era", te dodaju da putnici koji su letove rezervisali putem turističkih agencija treba da stupe u kontakt sa njima.

Iz ove avio-komapnije su podsjetili da je BiH uvela stroge uslove putovanja za koje se još ne zna do kada će trajati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana