Sberbank а.д. Бањалука добитник награде "Златни БАМ" за 2021. годину

Ј.К.
Foto: ГС

БАЊАЛУКА - На манифестацији „Вече банкара“ најуспјешнијим банкарским колективима у Босни и Херцеговини уручена су традиционална банкарска признања „Златни БАМ“, која већ 19. годину, на основу годишњих извјештаја независних ревизора, додјељује финансијско-пословни магазин „Банке и Бизнис у БиХ“.

Sberbank а.д. Бањалука добитник је награде "Златни БАМ" за 2021. годину, у категорији „Посебан допринос иновацијама у пословању са правним лицима“.

Sberbank а.д.Бањалука прати савремене трендове у банкарству, са приоритетом праћења   технолошког развоја и континуираним радом на модернизацији и унапређењу пословања.

-Путем дигитализованих канала у нашим самоуслужним зонама, клијентима  желимо омогућити лакше и једноставније коришћење наших услуга у сваком тренутку, на сваком мјесту и без додатних трошкова 24 часа дневно – кажу у Sberbank.

Самоуслужне зоне су постављене у пословницама Банке или на издвојеним локацијама у којима се поред банкомата налазе и уређаји за полог готовине за правна лица и дигитални шалтер.

На уређајима за полог готовине за правна лица, клијенти могу на брз и поздан начин положити готовину у домаћој валути, уз омогућен прихват папирног новца и кованица.

Дигитални шалтер омогућава клијентима аутоматизовано издавање стандардизованих потврда и извода, плаћање рачуна, и обављање готовинских трансакција.

-Веома смо сретни и поносни што је и овај аспект нашег пословања препознат од стране реномираног магазина и што смо добитници ове награде. Овакве награде могу само бити додатна мотивација да и даље радимо на унапређењу дигиталних услуга, како би  клијентима олакшали свакодневицу и припремили се за изазове који нас чекају у будућности - изјавио је, директор продаје и мреже филијала Sberbank а.д. Бањалука Гордан Ђукић.

 

 

 

 

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана