Sberbank a.d. Banjaluka dobitnik nagrade "Zlatni BAM" za 2021. godinu

J.K.
Foto: GS

BANjALUKA - Na manifestaciji „Veče bankara“ najuspješnijim bankarskim kolektivima u Bosni i Hercegovini uručena su tradicionalna bankarska priznanja „Zlatni BAM“, koja već 19. godinu, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin „Banke i Biznis u BiH“.

Sberbank a.d. Banjaluka dobitnik je nagrade "Zlatni BAM" za 2021. godinu, u kategoriji „Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima“.

Sberbank a.d.Banjaluka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja   tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja.

-Putem digitalizovanih kanala u našim samouslužnim zonama, klijentima  želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno – kažu u Sberbank.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama u kojima se pored bankomata nalaze i uređaji za polog gotovine za pravna lica i digitalni šalter.

Na uređajima za polog gotovine za pravna lica, klijenti mogu na brz i pozdan način položiti gotovinu u domaćoj valuti, uz omogućen prihvat papirnog novca i kovanica.

Digitalni šalter omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje gotovinskih transakcija.

-Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina i što smo dobitnici ove nagrade. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatna motivacija da i dalje radimo na unapređenju digitalnih usluga, kako bi  klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti - izjavio je, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank a.d. Banjaluka Gordan Đukić.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana