Позив предузетницама за обуку

Срна
Позив предузетницама за обуку

БИЛЕЋА - Министарство привреде и предузетништва Републике Српске позвало је предузетнице и жене које намјеравају то да постану да учествују у онлајн обукама из разних привредних области.

То министарство у сарадњи са Привредном комором Републике Српске организује експертске онлајн обуке за предузетнице на теме управљање људским ресурсима, развој бренда, интернационализација и развој пословања, саопштено је из општине Билећа.

Ту су и обуке о унапређењу пословних процеса, управљању иновацијама и развоју новог производа и дигиталној трансформацији.

Обуке се спроводе у оквиру пројекта "Јачање конкурентности привредних субјеката које воде предузетнице у Републици Српској", који спроводи Министарство привреде и предузетништва у оквиру споразума са Гендер центром Републике Српске.

Пројекат се спроводи уз подршку ФИГАП програма који се реализује уз подршку Краљевине Шведске, путем развојне агенције СИДА и у сарадњи са Привредном комором Републике Српске.

Програм има за циљ да подржи предузетнице у Републици Српској кроз реализацију обука и промоцију, у складу са Стратегијом развоја предузетништва жена Републике Српске за период 2019-2023. година.

Предвиђена је и напредна обука за унапређење управљачких и лидерских способности, као и промоција повезивања предузетница и њихове даље међусобне сарадње кроз организацију конференције за предузетнице, која ће се одржати уживо уколико епидемиолошка ситуација дозволи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана