Poziv preduzetnicama za obuku

Srna
Poziv preduzetnicama za obuku

BILEĆA - Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske pozvalo je preduzetnice i žene koje namjeravaju to da postanu da učestvuju u onlajn obukama iz raznih privrednih oblasti.

To ministarstvo u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizuje ekspertske onlajn obuke za preduzetnice na teme upravljanje ljudskim resursima, razvoj brenda, internacionalizacija i razvoj poslovanja, saopšteno je iz opštine Bileća.

Tu su i obuke o unapređenju poslovnih procesa, upravljanju inovacijama i razvoju novog proizvoda i digitalnoj transformaciji.

Obuke se sprovode u okviru projekta "Jačanje konkurentnosti privrednih subjekata koje vode preduzetnice u Republici Srpskoj", koji sprovodi Ministarstvo privrede i preduzetništva u okviru sporazuma sa Gender centrom Republike Srpske.

Projekat se sprovodi uz podršku FIGAP programa koji se realizuje uz podršku Kraljevine Švedske, putem razvojne agencije SIDA i u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske.

Program ima za cilj da podrži preduzetnice u Republici Srpskoj kroz realizaciju obuka i promociju, u skladu sa Strategijom razvoja preduzetništva žena Republike Srpske za period 2019-2023. godina.

Predviđena je i napredna obuka za unapređenje upravljačkih i liderskih sposobnosti, kao i promocija povezivanja preduzetnica i njihove dalje međusobne saradnje kroz organizaciju konferencije za preduzetnice, koja će se održati uživo ukoliko epidemiološka situacija dozvoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana