Компанија "Алумина": Људски ресурс важан за рад колектива, награђени најбољи

Срна
Foto: Срна

ЗВОРНИК- Предсједник Управног одбора компаније "Алумина" у Зворнику Миле Матић рекао је да је "Алумина" прошла кроз тешку пословну годину, али се још једном потврдило да се заједно са свим запосленима може успјешно носити са проблемима и изазовима који су били пред компанијом.

Матић је на традиционалном пријему за 23 награђена радника истакао да компанија сваке године бира најбоље појединце у својим секторима, наглашавајући да је људски ресурс веома важан за рад овог колектива, саопштено је данас из Службе за односе с јавношћу ове комапније.

"Одржали смо се на тржишту и у години свјетске пандемије изазване вирусом корона и глобалне економске кризе сачували све наше купце и притом наставили развојну компонентну како би у будућности обезбиједили стабилно пословање фабрике", рекао је Матић.

Менаџмент "Алумине" наградио је 23 радника из свих организационих дијелова процеса рада за истакнути допринос и ангажовање на радном мјесту у протеклој години.

"Својим знањем и умијећем показали сте да радите у корист фабрике, али и шире, на добробит регије и Републике Српске", рекао је Матић, додајући да ће новчани дио награде бити исплаћен уз децембарску плату.

У име награђених радника захвалио је Цвјетко Цвјетиновић, руководилац смјене на објекту Енергана, рекавши да га многе лијепе успомене вежу за ову фабрику.

"Увијек сам овај колектив сматрао као своју другу кућу и заједно са мојом породицом много доброг сам доживио од ове фабрике", истакао је Цвијетиновић, који је цијели радни вијек провео у смјенском раду.

Он је поручио да млађе генерације радника, такође, требају да фабрику доживљавају као своју другу кући и да се радују њеним успјесима, али и да заједно проживљавају тешкоће и проблеме свог колектива, као што су то чиниле претходне генерације у више од четири деценије рада ове фабрике.

Награђеним радницима, прије уручивања захвалница, обратили су се и директори сектора производње и одржавања у компанији "Алумина" Раденко Смиљанић и Славиша Милић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана