“Електропривреда Србије” о Самиту енергетике у Требињу

Г.С.
“Електропривреда Србије” о Самиту енергетике у Требињу

ТРЕБИЊЕ - Самит енергетике у Требињу из године у годину актуелношћу тема доприноси развоју енергетике, промовисању кључних питања за енергетску транзицију региона и мјесто је гдје се покрећу и развијају нове идеје за будуће пројекте и сарадњу регионалних електропривреда, речено је у “Електропривреди Србије” (ЕПС).

Из ЕПС-а су, поводом предстојећег петог СЕТ-а, истакли да је то један од најзначајнијих регионалних енергетских догађаја који окупља све релевантне представнике енергетског сектора на западном Балкану, водеће људе компанија и институција из ове области.

Стручњаци ЕПС-а од почетка активно учествују у раду самита и размјењују искуства са колегама из региона, што је посебно важно у вријеме актуелне енергетске транзиције и проналажења адекватних рјешења за значајне изазове у енергетском сектору.

- Овај самит обилује интересантним темама из области обновљивих извора, а из године у годину отварају се и нова врата за савремене технологије и одрживи развој у енергетском сектору - навели су из ЕПС-а.

Самит енергетике у Требињу биће одржан од 20. до 22. марта под слоганом “Енергетска повезаност западног Балкана”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана