“Elektroprivreda Srbije” o Samitu energetike u Trebinju

G.S.
“Elektroprivreda Srbije” o Samitu energetike u Trebinju

TREBINjE - Samit energetike u Trebinju iz godine u godinu aktuelnošću tema doprinosi razvoju energetike, promovisanju ključnih pitanja za energetsku tranziciju regiona i mjesto je gdje se pokreću i razvijaju nove ideje za buduće projekte i saradnju regionalnih elektroprivreda, rečeno je u “Elektroprivredi Srbije” (EPS).

Iz EPS-a su, povodom predstojećeg petog SET-a, istakli da je to jedan od najznačajnijih regionalnih energetskih događaja koji okuplja sve relevantne predstavnike energetskog sektora na zapadnom Balkanu, vodeće ljude kompanija i institucija iz ove oblasti.

Stručnjaci EPS-a od početka aktivno učestvuju u radu samita i razmjenjuju iskustva sa kolegama iz regiona, što je posebno važno u vrijeme aktuelne energetske tranzicije i pronalaženja adekvatnih rješenja za značajne izazove u energetskom sektoru.

- Ovaj samit obiluje interesantnim temama iz oblasti obnovljivih izvora, a iz godine u godinu otvaraju se i nova vrata za savremene tehnologije i održivi razvoj u energetskom sektoru - naveli su iz EPS-a.

Samit energetike u Trebinju biće održan od 20. do 22. marta pod sloganom “Energetska povezanost zapadnog Balkana”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana