DDays окупља банкарску елиту у Бањалуци

А. Ј. Р.
DDays окупља банкарску елиту у Бањалуци

БАЊАЛУКА - Четврта DDays конференција под називом “Актуелне промјене у пословању финансијског сектора - зеленије, дигиталније, одговорније!” са фокусом на теме које обликују будућност банкарског сектора у БиХ биће одржана 17. априла у Бањалуци.

Ове године конференција, коју организује BAM Consul, уз институционалне партнере Агенцију за банкарство Републике Српске, Министарство финансија и трезора БиХ и Удружење микрокредитних организација у БиХ, нагласак ће ставити на примјену нових закона, попут Закона о електронском новцу у РС и Закона о спречавању прања новца и финансирања терористичких активности у БиХ.

Међу предавачима на конференцији биће и директор Агенције за банкарство Републике Српске Срђан Шупут, директор Агенције за банкарство ФБиХ Јасмин Махмузић,  министар финансија и трезора у Савјету министара БиХ Срђан Амиџић, вицегувернер Централне банке БиХ Марко Видаковић и многи други.

Осим њих на конференцији ће учествовати и представници управа МФ банке, АСА банке, Интеса Санпаоло банке, Наше банке, МКД Микрофин, микрокредитне фондације “Партнер”, Гранд Тортона, те других финансијских институција.

Један од главних панела и предавања истражиће изазове који стоје на путу бржој дигитализацији банкарског сектора, нудећи конкретне начине како их савладати. Посебан осврт биће посвећен примјени ESG критеријума, откривајући користи које доноси инвеститорима и компанијама које их примјењују.

- Придружите се на DDays конференцији како бисте сазнали најновије трендове и најефикасније стратегије за успјешно пословање у банкарском сектору у ери дигиталне трансформације - истичу организатори.

Више информација о конференцији налази се на званичној страници конференције њњњ.дигиталнаконференција.ба.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана