DDays okuplja bankarsku elitu u Banjaluci

A. J. R.
DDays okuplja bankarsku elitu u Banjaluci

BANjALUKA - Četvrta DDays konferencija pod nazivom “Aktuelne promjene u poslovanju finansijskog sektora - zelenije, digitalnije, odgovornije!” sa fokusom na teme koje oblikuju budućnost bankarskog sektora u BiH biće održana 17. aprila u Banjaluci.

Ove godine konferencija, koju organizuje BAM Consul, uz institucionalne partnere Agenciju za bankarstvo Republike Srpske, Ministarstvo finansija i trezora BiH i Udruženje mikrokreditnih organizacija u BiH, naglasak će staviti na primjenu novih zakona, poput Zakona o elektronskom novcu u RS i Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorističkih aktivnosti u BiH.

Među predavačima na konferenciji biće i direktor Agencije za bankarstvo Republike Srpske Srđan Šuput, direktor Agencije za bankarstvo FBiH Jasmin Mahmuzić,  ministar finansija i trezora u Savjetu ministara BiH Srđan Amidžić, viceguverner Centralne banke BiH Marko Vidaković i mnogi drugi.

Osim njih na konferenciji će učestvovati i predstavnici uprava MF banke, ASA banke, Intesa Sanpaolo banke, Naše banke, MKD Mikrofin, mikrokreditne fondacije “Partner”, Grand Tortona, te drugih finansijskih institucija.

Jedan od glavnih panela i predavanja istražiće izazove koji stoje na putu bržoj digitalizaciji bankarskog sektora, nudeći konkretne načine kako ih savladati. Poseban osvrt biće posvećen primjeni ESG kriterijuma, otkrivajući koristi koje donosi investitorima i kompanijama koje ih primjenjuju.

- Pridružite se na DDays konferenciji kako biste saznali najnovije trendove i najefikasnije strategije za uspješno poslovanje u bankarskom sektoru u eri digitalne transformacije - ističu organizatori.

Više informacija o konferenciji nalazi se na zvaničnoj stranici konferencije njnjnj.digitalnakonferencija.ba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana