Девет знакова да сте одлични у кревету

Девет знакова да сте одлични у кревету 21.10.2018 12:01 | Агенције

Стручњаци тврде да постоје одређени знакови по којима можете да знате да ли сте добри у кревету, а немају никакву везу с вашим физичким обиљежјима.

Сексолог Бетани Рикарди и оснивач странице loveralert911.com Кевин Дарне откривају који су то знаци који карактеришу доброг љубавника или љубавницу.

Дакле, уколико се проналазите у ових девет ствари, немате бриге - у кревету сте вјероватно свој на своме.

1. Волите секс

Врло је једноставно, ако волите и уживате у сексу, велике су шансе да сте и добри у њему.

"Ако стално смишљате нове начине да удовољите партнеру у кревету, ако стално читате о сексу и новим позама и играчкама, а уживате у спонтаном и узбудљивом сексу, то значи да желите да будете најбољи и да се усавршавате у сексу", каже Дарне.

2. Отвореног сте ума и испробавате нове ствари

Рикарди каже да испробавање нових поза углавном значи да су људи добри у сексу. У то убраја и предигру.

"Многи ће се сложити да је предигра најбољи дио секса, а нико не воли особу која се стално држи исте рутине", каже она.

3. Имате самопоуздања

"Ако имате самопоуздања то значи да ћете највјероватније оставити упаљено свијетло, појавити се потпуно голи пред партнером или обући неки секси доњи веш. Преузимате контролу, говорите шта желите и ентузијастични сте", каже Рикарди и додаје да то подстиче и партнера да с вама има самопоуздања.

4. Знате шта вас доводи до врхунца

Дарне тврди да особа која је добра у кревету никад неће зависити само од партнера.

"Жена која је истражила своје тело и зна како да дође до врхунца, то исто може научити и скоро сваког мушкарца. Сексуално проактивна особа не препушта ствари случају", каже он и додаје да у сексу не треба бити пасиван.

5. Обоје сте расположени

То не значи само да ћете добити вокалну потврду партнера или партнерке у тренутку секса.

"Можете знати да сте добри у сексу кад ваша партнерка гура своје бокове према вама. Вјерујте ми, то значи да шта год у том тренутку радите, радите добро", каже Рикарди.

6. Проширење вагине

Да, добро сте прочитали. Рикарди тврди да ће добар секс довести до проширења вагине током пенетрације.

"То значи да су се вагинални мишићи опустили, што значи да добро то радите", каже Рикарди.

7. Желите да задовољите партнера

"Одличан љубавник или љубавница увек више ужива у пружању него у примању. Увијек желе да надмаше партнера у задовољавању једно другог", каже Дарне.

8. Пазите и вокализујете

Добар љубавник/ца увијек прати покрете, уздахе и реакције друге особе, каже Дарне. На тај начин зна да ли нешто ради како треба или и не баш. Исто важи и у обрнутом смјеру - добар љубавник јасно даје до знања партнеру шта му одговара, а шта не.

9. Памте вас

Врло је једноставно - ако вам је с неким секс био одличан, то ћете увијек памтити.

"Многи од нас доживјели су ситуацију да су с неким имали фантастичан секс, но од те особе смо морали да се удаљимо из неких других разлога. Међутим, с времена на вријеме као да имамо флешбекове тог догађаја кад смо сами или чак с новим партнером. Одличног љубавника не може се заборавити", каже Дарне.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица