Истраживање показало да ли је могуће пријатељство између мушкараца и жена?

GS
Foto: X.com

Нова истраживања показују да је све више људи који у везе улазе након пријатељства, као и да све већи број "пријатеља" заправо жели нешто више...

Уколико постоји привлачност, да ли заиста постоји могућност правог пријатељства између тих особа? Ово питање мучи много више људи него што сте претпостављали, а нова истраживања доносе забрињавајућу статистику за све оне који верују у искрено, право пријатељство између две особе које би могле да буду у вези, али на то наизглед и не помишљају.

Резулатати студије у којој је учествовало осамдесет осам пријатеља различитог пола показали су да више од половине мушкараца осјећа привлачност према својим другарицама.

Истовремено број веза које настају након пријатељства дефинитивно расте, па је тако утврђено и да се тридесет четири процента мушко-женких пријатељстава заврши браком.

Наравно овдје се под пријатељством не сматра познанство с неким које се претвори у нешто више, већ нешто што је по свим аспектима дјеловало као истинско пријатељство између двоје људи, преноси Женски магазин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана