Знакови који указују да мушкарац није спреман за озбиљну везу

GS
Foto: X.com

Понекад вам срце мора бити сломљено више пута него што уопште претпостављате да можете то да поднесете.

Откривамо вам знакове који ће вам јасно указати да се ваша жаба неће претворити у принца, како не бисте губиле вријеме и енергију на некога ко ће вам само сломити срце.

Давање лажних обећања

Једно је дати обећање, а нешто сасвим друго исто и одржати. Уколико мушкарац са којим сте једино зна да даје обећања, али не и да буде досљедан ономе што обећа, можете бити сигурне да се поиграва са вама. Ниједан прави мушкарац се неће обавезати на нешто што не може да испуни, а чак и ако се тако нешто догоди,  биће му жао и учиниће све да вам се на неки начин искупи.    

Не комуницира константно са вама

Комуникација је један од основних чинилаца успјешне везе. Она мора да буде искрена, константна и избалансирана (превише порука и позива могу бити јако иритантни). Уколико се мушкарац са којим се виђате јавља само да би вам рекао да вас воли или да провјери да је са вама све у реду, онда је то добар знак. Са друге стране, уколико се не труди да вас чује када нисте заједно или вас обасипа порукама и позивима, то је очит знак да нешто међу вама не штима.

Нема времена за вас

Још један битан аспект успјешне везе јесте вријеме које проводите заједно. Уколико ваш тренутни партнер има времена за своју каријеру, за другове, за хобије, али ретко када и за вас, на тај начин вам јасно показује да нисте на листи његових приоритета. Оно што је још важније, такво понашање је доказ да није спреман да се веже за некога, а то је боље сазнати прије него касније. 

Још увијек није научио шта је поштовање

Заборавите на то да ли поштује вас или не и посматрајте како третира друге. Уколико указује поштовање искључиво онима које сматра себи једнакима, али не и онима које сматра инфериорнима, можете бити сигурни да ће у једном моменту престати и вас да поштује, као и ваша убјеђења и људе који су вам битни. Вјерујте , не желите да чекате да се то деси. Боље би вам било да одмах побјегнете далеко од таквог човјека, јер ако није у стању да поштује сваког човјека, то показује каква је особа.

Не ради на себи

Под овим не подразумијевамо да би требало да се труди да буде бољи од ваших бивших, али уколико је његова љубав према вама довољно јака, добиће жељу да унапређује себе. Ово неће бити из себичних побуда, баш напротив, биће зато да би се што боље уклопио са вама и учинио вас што срећнијом. Уколико не ради на себи, не дозволите да мањак његове амбиције утиче на вас и да вам траћи вријеме. Ниједан човјек није савршен и зато, даме, запамтите сљедеће: Без обзира на то колико вас воли и колико је савршен за везу, правиће грешке и имаће успоне и падове, као и ваша веза. Оно што је заиста важно је његова спремност да коригује и ублажи своје мане са којима ви не можете да се помирите - дакле спремност да ради на себи. Уколико иста тенденција постоји и код вас самих, успјех је готово загарантован, пише Женски Магазин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана