Мушкарци који варају обожавају овај одјевни предмет

ГС
Мушкарци који варају обожавају овај одјевни предмет

„Да ли ме вара?“ је питање које многима прође кроз главу када примјете нешто сумњиво у партнеровом понашању. Када искрен разговор не помаже, многи посежу за не баш похвалним „копањем“ по телефону.

Ипак, најновија студија која стиже са Универзитета Мичиген открива лакши начин да откријете да ли сте преварена жена – довољно је само да погледајте одјећу свог партнера.

Психолози из Мичигена утврдили су да су мушкарци који носе одјећу са великим ознакама бренда, мајице са којих „вришти“ велики лого, више склони прељубама, односно да им је завођење важније од свега, те и да су присталице веза за једну ноћ.

Други циљ ове студије коју је предводио психолог Данијел Кругер имао је циљ да утврди да ли су мушкарци који носе нападну одјећу привлачнији женама, или они који заиста могу да им обезбиједе стабилну финансијску будућност.

На темељу резултата истраживачи су закључили да што је већи лого, то је већа истина да ће мушкарац бити прељубник. Такви мушкарци су мање заинтересовани за дуготрајне романтичне односе.

Слабије их привлаче жене које желе озбиљне везе на дуге стазе, у поређењу са мушкарцима који носе мајице на којима је лого мали или га нема. Резултати студије за жене које су учествовале нису били превелико изненађење. Психолози упозоравају да је овај предмет истраживања комплексан, те и да се ови резултати морају узети са резервом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана