JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 04. 04. 2018. godine

JU ZZZ RS
JU ZZZ RS - Filijala Banjaluka: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 04. 04. 2018. godine

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 04.04. 2018. godine.

 Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net  ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.

********

**********

REPUBLIKA SRPSKA

MINISTARSTVO FINANSIJA

PORESKA UPRAVA

Trg Republike Srpske br.8,

78000 Banjaluka

 Objavljuje

KONKURS

za sljedeća radna mjesta:

1. Saradnik za unos naloga za povrat i preknjižavanje – Sektor za centralnu obradu poreskih dokumenata, Odjeljenje za obradu naloga PURS u Sjedištu PURS u Banjaluci, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: Prima izvršna rješenja za povrat odnosno preknjižavanje više ili pogrešno uplaćenih javnih prihoda, popunjava obrasce za trezorsko poslovanje i iz njih unosi naloge za povrat u Sistem za upravljanje finansijskim informacijama (SUFI), izvršava preknjižavanje više ili pogrešno uplaćenih javnih prihoda po izvršnim rješenjima PURS i kreira naloge za preknjižavanje putem poravnanja između korisnika javnih prihoda, kreira obrasce i knjižne obavijesti u SUFI i provodi druge radnje vezane za izvršenje povrata i preknjižavanja koje mu odredi načelnik Odjeljenja, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (ekonomska, upravna, tehnička ili gimnazija), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

2. Administrator serverskih i komunikacionih komponenti – Sektor za informacione tehnologije, Odjeljenje za razvoj i održavanje aplikativnih rješenja u Sjedištu PURS u Banjaluci, 1 (jedan) izvršilac, na neodređeno vrijeme, namještenik druge kategorije sa VSS.

Opis poslova: Projektuje komunikacionu strukturu, brine o stanju veza, te održava kontakte sa eksternim dobavljačima usluga u vezi sa komunikacionom opremom, izrađuje periodične izvještaje o stanju i razvoju mrežno-komunikacione strukture, prati, planira, testira i primjenjuje nove tehnologije u oblasti mrežnih komunikacija, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: elektrotehnički fakultet ili drugi fakultet informatičkog smjera, VII stepen stručne spreme, najmanje dvije godine radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

3. Viši saradnik za bezbjednost – Sektor za zajedničke poslove – Odjeljenje za pravne i opšte poslove u Sjedištu Poreske uprave u Banjaluci; 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik treće kategorije sa VSS.

Opis posla: Provodi mjere iz oblasti bezbjednosti objekata, opreme i zaposlenih u prostorijama u kojima su smještene organizacione jedinice PURS, vrši analizu i procjenu bezbjednosne ugroženosti te izrađuje planove mjera bezbjednosti i izvještaje o provođenju mjera bezbjednosti u objektima PURS, koordinira rad portira u Sjedištu PURS, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: fakultet bezbjednosti, VII stepen stručne spreme, najmanje jedna godina radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

4. Saradnik za administrativne poslove – Područni centar Banjaluka, Odjeljenje za kontrolu, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: Prima predmete od drugih organizacionih jedinica PURS i drugih organa, iste zavodi u internu knjigu i distribuira ih do krajnjih izvršilaca poslije signiranja od strane neposrednog rukovodioca, po okončanju upravnih i drugih postupaka, priprema spise predmeta za arhiviranje, radi izradu obavještenja i naloga za kontrolu, vodi evidencije vezane za rad Odjeljenja, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

5. Saradnik za poslove protokola – Područni centar Doboj, Odjeljenje za pravne i opšte poslove, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: Prima i zavodi u propisane evidencije podneske stranaka i druga akta upućena PC, otprema upravna i druga akta PC putem pošte i o tome vodi predviđene evidencije, vodi arhivu PC, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

6. Saradnik za poslove protokola - Područni centar Zvornik, Odjeljenje za pravne i opšte poslove, 1 (jedan) izvršilac na neodređeno vrijeme, namještenik prve kategorije sa SSS.

Opis poslova: Prima i zavodi u propisane evidencije podneske stranaka i druga akta upućena PC, otprema upravna i druga akta PC putem pošte i o tome vodi predviđene evidencije, vodi arhivu PC, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

Uslovi: završena srednja škola (gimnazija, ekonomska ili upravna), IV stepen stručne spreme, najmanje šest mjeseci radnog iskustva u traženom stepenu obrazovanja.

Opšti uslovi za prijem namještenika u radni odnos:

1) da je državljanin RS ili BiH,

2) da je stariji od 18 (osamnaest) godina,

3) da ima opštu zdravstvenu sposobnost,

4) da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u organu državne uprave i

5) da nije otpušten iz organa uprave kao rezultat disciplinske mjere na bilo kojem nivou vlasti u BiH 3 (tri) godine prije objavljivanja konkursa.

Prijava na konkurs dostavlja se na propisanom Obrascu za prijavu koji je dostupan na Internet stranici Poreske uprave Republike Srpske, njnjnj.poreskaupravars.org, a može se dobiti i u Poreskoj upravi. Na propisanom obrascu kandidati su obavezni unijeti tačne podatke o: nazivu radnog mjesta, datum i način objavljivanja javnog konkursa, lične podatke, podatke o obrazovanju i radnom iskustvu u stepenu stručne spreme, kao i posebne izjave, a tačnost ovih podataka kandidat potvrđuje svojim potpisom.

Uz prijavu na javni konkurs, kandidati su obavezni priložiti dokaze o ispunjavanju opštih i posebnih uslova i to fotokopije sljedećih dokumenata:

1) ličnu kartu ili pasoš,

2) diplomu o završenoj stručnoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene van Republike Srpske i BiH u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju ) i

3) uvjerenje ili potvrdu o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja.

Ispunjenost drugih uslova navedenih u javnom konkursu kandidati dokazuju izjavom koja je sastavni dio prijave na javni konkurs.

Pozivaju se svi kandidati koji se prijave na javni konkurs i prilože sve dokaze o ispunjavanju uslova da se odazovu na ulazni intervju koji će se održati dana:

17.5.2018. godine (četvrtak) u 8.30 časova - za radna mjesta pod brojem:

2. Administrator serverskih i komunikacionih komponenti i

3. Viši saradnik za bezbjednost;

17.5.2018. godine (četvrtak) u 10 časova – za radna mjesta pod brojem:

1. Saradnik za unos naloga za povrat i preknjižavanje i

4. Saradnik za administrativne poslove;

18.5.2018. godine (petak) u 10 časova – za radna mjesta pod brojem:

5. Saradnik za poslove protokola - Područni centar Doboj i

6. Saradnik za poslove protokola - Područni centar Zvornik.

Intervju će se održati u prostorijama Poreske uprave Republike Srpske – Trg Republike Srpske broj 8 u Banjaluci.

Rezultati javne konkurencije biće objavljeni na oglasnoj tabli Poreske uprave u Banjaluci, na oglasnoj tabli Područnih centara Zvornik, Doboj i na internet stranici Poreske uprave.

Izabrani kandidat nakon sprovedenog javnog konkursa, prije zasnivanja radnog odnosa, obavezan je da u roku od sedam (7) dana od dana objavljivanja liste uspješnih kandidata, dostavi originale ili ovjerene kopije sljedećih dokumenata:

1) diplomu o odgovarajućoj školskoj spremi,

2) uvjerenja ili potvrde o radnom iskustvu u traženom stepenu obrazovanja,

3) uvjerenja o državljanstvu BiH ili RS,

4) uvjerenja o opštoj zdravstvenoj sposobnosti i

5) uvjerenje da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 (šest) mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u republičkom organu uprave.

Ukoliko izabrani kandidat ne dostavi originale ili ovjerene fotokopije traženih dokumenata u propisanom roku ili ako, na osnovu dostavljenih dokaza Komisija utvrdi da kandidat ne ispunjava opšte i posebne uslove, pozvaće sljedećeg kandidata po broju osvojenih bodova sa liste uspješnih kandidata da dostavi navedene dokumente.

Prijave se mogu dostavljati lično ili putem pošte na adresu: Poreska uprava Republike Srpske – Trg Republike Srpske broj 8, 78000 Banjaluka.

Javni konkurs ostaje otvoren 15 (petnaest) dana od dana objavljivanja u listu "Glas Srpske".

Neblagovremene, nerazumljive ili nepotpune prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove iz javnog konkursa, Poreska uprava odbacuje zaključkom.

Javni konkurs će se objaviti u dnevnom listu "Glas Srpske" i na službenoj internet stranici Poreske uprave www.poreskaupravars.org.

*************

REPUBLIKA SRPSKA

JU OŠ "NEMANjA VLATKOVIĆ" ŠIPOVO

Ul. Omladinska 1

Tel. 050/371-407

 raspisuje

KONKURS

za popunu upražnjenih radnih mjesta

1. Nastavnik geografije, 14 časova sedmično (4 časa u PO Pljeva i 10 časova u Centralnoj školi) na određeno vrijeme, najduže do 31.8.2018. godine, sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom .................................................................................................1 izvršilac

Opšti i posebni uslovi za prijem u radni odnos

Svi kandidati moraju ispunjavati opšte uslove predviđene Zakonom o radu i posebne uslove propisane članom 104. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i članom 3. Pravilnika o stručnim profilima i zvanjima nastavnika, stručnih saradnika i vaspitača.

Prava učešća na konkurs imaju i kandidati koji su stekli radni staž van škole u trajanju od najmanje godinu dana u struci, ukoliko ispunjavaju ostale uslove propisane Zakonom.

Pravo učešća na konkurs imaju i kandidati koji su, po propisima važećim do stupanja na snagu Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju, ispunjavali uslove u pogledu stepena i vrste stručne spreme.

Prijem u radni odnos vršiće se u skladu sa članom 115. Zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Pravilnikom o proceduri i kriterijumima prijema radnika u radni odnos u osnovnoj školi.

Potrebna dokumenta:

- Prijava na konkurs sa potpisom kandidata, kratkom biografijom, adresom, kontakt telefon i spisak priložene dokumentacije,

Uz prijavu na konkurs kandidati treba da prilože sljedeća dokumenta:

- Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u određenoj oblasti i ostvarenih najmanje 180 ECTS bodova u trajanju od tri godine ili ekvivalent,

- Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena,

- Uvjerenje o državljanstvu,

- Izvod iz matične knjige rođenih ili ovjerena kopija lične karte,

- Uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu,

- Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca, koje treba da sadrži: vrstu posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla,

- Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica za nezaposlena lica koja se nalaze na toj evidenciji,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca,

- Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

Kandidat koji bude primljen na upražnjeno radno mjesto, prije radnog odnosa, obavezan je dostaviti ljekarsko uvjerenje o psihofizičkoj, fizičkoj i zdravstvenoj sposobnosti ne starije od šest mjeseci;

Uvjerenje o neosuđivanosti pribaviće škola službenim putem za izabranog kandidata, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Intervju sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa, će se obaviti u prostorijama škole 17.4.2018. godine, sa početkom u 12 časova.

Kandidati se neće posebno pozivati na intervju, a ako se ne pojave na intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Konkurs ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati na adresu škole sa naznakom "ZA KONKURS" (uz navođenje za koje radno mjesto se prijavljuje).

************

JU SŠC "LAZAR ĐUKIĆ" RIBNIK

Školski odbor

raspisuje

JAVNI KONKURS

za izbor i imenovanje direktora škole

I - Predmet

Školski odbor raspisuje Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JU Srednjoškolski centar "Lazar Đukić" Ribnik

II - Mandat

Direktor škole se bira na period od 4 (četiri ) godine i po isteku mandata može biti ponovo izabran na još jedan mandat u istoj školi.

III - Uslovi za učešće na konkursu

Za direktora škole može biti izabrano lice koje ispunjava uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju i Statutom škole i to:

1. Opšti uslovi:

- da ima opštu zdravstvenu sposobnost za rad,

- da su stariji od 18 godina

2. Posebni uslovi:

- da ima završen prvi ciklus studijskog programa stečen nakon četiri godine studija ili ekvivalent,

- da ima najmanje pet godine radnog iskustva u vaspitno-obrazovnom radu u školi,

- da nije osuđivan pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

- da ima predložen program rada,

- da ispunjava uslove za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše.

IV - Sukob interesa

Kandidati za izbor i imenovanje direktora škole ne mogu obavljati dužnost, aktivnost ili biti na položaju koji dovodi do sukoba interesa kako je propisano odredbama Zakona o sprečavanju sukoba interesa u organima vlasti RS, niti mogu biti na funkciji u političkoj stranci - član 5 zakona o magistarskim, vladinim i drugim imenovanjima RS.

V - Potrebna dokumentacija

Kao dokaz o ispunjenosti opštih i posebnih uslova kandidati su dužni priložiti:

- Biografiju sa podacima o kretanju u struci i do sada ostvarenim rezultatima rada,

- Fotokopiju lične karte,

- Ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti za rad,

- Dokaz o stečenom stepenu stručne spreme ili ekvivalent,

- Dokaz o dužini radnog iskustva u vaspitno obrazovnom radu u školi (najmanje pet godina),

- Dokaz o ispunjavanju uslova za radno mjesto nastavnika i stručnog saradnika u školi u kojoj konkuriše,

- Uvjerenje da lice nije osuđivano pravosnažnom presudom na bezuslovnu kaznu zatvora,

- Uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak,

- Prijedlog programa rada za mandatni period,

- Druge dokaze o nagrađivanju znanja i sposobnosti

Dokazi (dokumentacija) se dostavlja u originalu ili ovjerenoj fotokopiji u skladu sa zakonom i ne mogu biti starije od 6 mjeseci (šest) mjeseci.

VII – Rok za učešće na konkursu i način dostavljanje prijave

Prijave se dostavljaju lično ili poštom preporučeno na sljedeću adresu:

JU Srednjoškolski centar "Lazar Đukić" Ribnik sa naznakom Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Srednje škole (NE OTVARAJ)

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnim novinama koje izlaze na području RS i BiH, putem Zavoda za zapošljavanje RS.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se uzeti u razmatranje.

Dostavljena dokumentacija školi po ovom konkursu se neće vraćati kandidatima, osim na lični zahtjev.

Školski odbor će pismenim putem obavijestiti sve učesnike konkursa o odluci o izboru i imenovanju direktora škole u roku od osam (8 ) dana od dana donošenja odluke.

*****************

"INŽENjERING D.V.D. " DOO

KRALjA PETRA I KARAĐORĐEVIĆA 94

BANjALUKA

Telefon: 065-511-969

raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme

- Pomoćni radnik na radilištu (niskogradnja) .....................2 izvršioca

Uslovi:

- NK radnik

- Starosna dob od 25-50 godina starosti

- Radno iskustvo poželjno.

Mjesto rada: Banjaluka

Oglas ostaje otvoren 15 dana.

Kandidati zainteresovani za rad mogu se javiti na telefon: 065-511-969.

*********

"VIMKOP DISTRIBUCIJA" DOO

Subotička bb, Banjaluka

Telefon: 051/320-960

051/320-961

Raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme:

- Ekonomista.....................................................................1 izvršilac

(računovodstveni i knjigovodstveni poslovi)

Uslovi:

- SSS/VSS

- prednost imaju lica sa položenim stručnim ispitom za računovodstvo

Mjesto rada: Banjaluka

Zainteresovani kandidati mogu se javiti na gore navedene kontakte.

Oglas je otvoren do 13.4.2018. godine.

****************

MT "PONOS" DOO BANjALUKA

Put srpskih branilaca 47, Banjaluka

Kontakt telefon: 065-690-066

KONKURS

MT "Ponos" d.o.o. Banjaluka je privatna kompanija koja je osnovana 2000. godine u Banjaluci. Osnovna djelatnost je uvoz, veleprodaja i maloprodaja laminatnih podova i prateće opreme.

Za našu poslovnicu u Banjaluci tražimo radnika na poziciji trgovca u maloprodaji. Uslovi za zaposlenje: položen vozački ispit B kategorije.

Rad na određeno vrijeme.

Mjesto rada Banjaluka.

Oglas je otvoren 15 dana.

*********************

"H&G" DOO

Projektovanje i izvođenje elektro i građevinskih radova

Alekse Dundića 8, Banjaluka

Telefon: 065/514-911

Raspisuje

OGLAS

za rad na određeno vrijeme:

1. Elektroinstalater...................................................5 izvršilaca

- Obavezno radno iskustvo u struci 3 godine

2. Pomoćni radnik na građevini.........................5 izvršilaca

- Obavezno radno iskustvo na građevini 3 godine

Mjesto rada: Banjaluka

Zainteresovani kandidati mogu se javiti na gore navedene kontakte.

Oglas je otvoren 30 dana od dana objavljivanja.

***********

_______________________________________________

JU CSŠ "PETAR KOČIĆ" SRBAC

Ul. Danka Mitrova 5, 78420 Srbac

KONKURS

za prijem radnika

1. Profesor srpskog jezika (nepuna norma) sa radnim iskustvom i položenim stručnim ispitom na neodređeno vrijeme.

 Pored uslova predviđenih Zakonom o radu kandidati treba da ispunjavaju uslove u skladu sa Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju, Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u gimnaziji i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u stručnim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Prijem radnika vrši se u skladu s Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi.

Potrebna dokumenta:

1. prijava na konkurs potpisana od strane kandidata koji se prijavljuje

2. izvod iz matične knjige rođenih

3. uvjerenje o državljanstvu

4. ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje u određenoj oblasti ili ekvivalent

5. uvjerenje o položenom stručnom ispitu za rad u vaspitno-obrazovnom procesu ako se konkursom traži radno iskustvo i položen stručni ispit

6. dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena

7. uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

8. uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca ukoliko je raspisan konkurs za prijem u radni odnos lica sa radnim iskustvom (uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla). Ukoliko je kandidat radio s nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme

9. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

10. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida

11. uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS ukoliko se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima, koje ne može biti starije od šest mjeseci prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Uvjerenje da nije pravosnažnom presudom osuđivan za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnog lica, škola će službenim putem pribaviti za kandidata koji bude izabran, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su dužni uz prijavu dostaviti ovjerene fotokopije priloženih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Sa kandidatima koji su dostavili potpune i blagovremene prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa, obaviće se testiranje i intervju 13.4.2018. godine, u 13 časova u prostorijama škole. Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ako se ne pojave na testiranju i intervjuu, smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Nepotpune i neblagovremene prijave na konkurs neće se razmatrati.

Konkurs ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u dnevnim novinama.

         Prijave i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa dostaviti na adresu: JU Centar srednjih škola "Petar Kočić" Srbac, Ul. Danka Mitrova 5, 78420 Srbac.

         Kontakt telefon za dodatne informacije 051-740-135.

************

JU TEHNIČKA ŠKOLA

78400 GRADIŠKA

Kosovke djevojke broj 18

KONKURS

za prijem radnika u radni odnos

1. Diplomirani inženjer elektrotehnike                         - 6 časova  

 (1 izvršilac na određeno vrijeme do kraja redovne nastave tj. do 30.6.2018. godine)

- praktična nastava - 1 razred tehničar mehatronike -

1. Uslovi za učešće na konkursu:

Kandidati treba da ispunjavaju opšte i posebne uslove utvrđene Zakonom o radu, Zakonom o srednjem obrazovanju i vaspitanju, član 75. i Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama.

Uz prijavu kandidati su dužni da prilože sljedeća dokumenta:

Opšti uslovi:

1) da je državljanin RS ili BiH, što dokazuje uvjerenjem o državljanstvu,

2) da je punoljetan, što dokazuje izvodom iz matične knjige rođenih ili kopijom lične karte,

3) da je radno sposoban, što se dokazuje ljekarskim uvjerenjem koje ne može biti starije od šest mjeseci i koje prilaže samo izabrani kandidat nakon izvršenog izbora po konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa i

4) da nije osuđivan pravosnažnom presudom za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, trgovine ljudima, zlostavljanja djeteta, polnog i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem.

Uvjerenje o neosuđivanosti za izabranog kandidata škola će pribaviti službenim putem, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Posebni uslovi:

Kandidat uz potpisanu prijavu u kojoj je obavezno navesti lične podatke, adresu i kontakt telefon, potrebno je dostaviti dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost opštih i posebnih uslova i to:

1. Ovjerenu fotokopiju diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno znanje u određenoj oblasti ili ekvivalent.

2. Dodatak diplomi, koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena.

3. Uvjerenje o radnom stažu izdato od ranijeg poslodavca kod kojeg je kandidat bio zaposlen, za kandidate koji ispunjavaju uslove, (uvjerenje treba da sadrži podatke iz kojih se jasno vidi vrsta posla, stepen stručne spreme i dužina ostvarenog radnog staža po vrstama posla). Ukoliko je kandidat radio sa nepunim radnim vremenom, to radno vrijeme je potrebno preračunati u puno radno vrijeme. (Odnosi se samo za radno mjesto pod brojem 1.)

4. Uvjerenje izdato od Zavoda za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica.

5. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije porodice poginulog borca.

6. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije ratnog vojnog invalida.

7. Uvjerenje opštinskog/gradskog organa uprave nadležnog za boračko-invalidsku zaštitu o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otaybinskog rata RS, ako se radi o kandidatu iz kategorije boraca.

Kandidati su dužni da na prijavi tačno navedu koja dokumenta dostavljaju uz prijavu.

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i neovjerene fotokopije komisija neće uzeti u razmatranje. Kandidati koji se prijavljuju na konkurs dužni su dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Kandidati koji ispunjavaju uslove ovim konkursom dužni su pristupiti testiranju i intervju koji će se obaviti dana, 13.4.2018. godine, u 9 časova u prostorijama škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, a ukoliko se ne pojave na testiranju i intervjuu smatrati će se da su odustali od prijave na konkurs.

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u dnevnom listu "Glas Srpske".

Prijave sa naznakom "za konkurs" slati na adresu: JU Tehnička škola, ul. Kosovke djevojke broj 18, 78 400 Gradiška, ili dostaviti lično u školi.

**************

REPUBLIKA SRPSKA

OPŠTINA RIBNIK

JU OŠ "DESANKA MAKSIMOVIĆ" GORNjI RIBNIK

Rade Jovanića 38, 79 288 Ribnik

 raspisuje

KONKURS

za nastavni kadar u školskoj 2017/2018. godini

1. Profesor razredne nastave ..................................................... jedan izvršilac, područna škola Velijašnica) na određeno radno vrijeme, do povratka radnika sa bolovanja - pripravnik

Kandidat treba da ispunjava uslove predviđene članom 104. Zakona o osnovnom obrazovanju i vaspitanju i Zakonom o radu što dokazuje prilaganjem sljedeće dokumentacije:

- Uvjerenje o državljanstvu

- Izvod iz MKR ili kopija lične karte

- Dokaz o posjedovanju odgovarajućeg nivoa i vrste obrazovanja (odgovarajuća visoka ili viša školska sprema) u skladu sa Pravilnikom o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi

- Ljekarsko uvjerenje o psihičkoj i fizičkoj sposobnosti za rad sa učenicima (ljekarsko uvjerenje se dostavlja nakon prijema po konkursu) 

- Uvjerenje da nisu pravosnažnom presudom osuđivani za krivična djela učinjena protiv dostojanstva ličnosti, morala, službene dužnosti, polnog integriteta, zlostavljanja djeteta i drugog nasilja nad djetetom ili maloljetnim licem. (ovo uvjerenje poslodavac dobija na službeni zahtjev od Centra javne bezbjednosti nakon prijema kandidata po konkursu, a prema mjestu rođenja).

Pored navedene dokumentacije ako kandidat ispunjava uslove u pogledu nivoa i vrste obrazovanja prema Pravilniku o stručnim profilima i zvanjima u osnovnoj školi potrebno je priložiti:

- Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja ili uvjerenje visokoškolske ustanove o prosjeku ocjena tokom studiranja

- Uvjerenje Biroa za zapošljavanje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica

- Dokaz o stažu (ovjerena kopija radne knjižice) ili uvjerenje od ranijeg poslodavca (ako se traži lice sa iskustvom)

- Izvod iz matične knjige umrlih, za umrlog roditelja (za kandidate koji nisu stariji od 26 godina života)

Konkurs ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja u "Glasu Srpske".

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima.

Neblagovremene i nepotpune prijave nećemo uzimati u razmatranje.

Intervju će se obaviti 16.4.2018. sa početkom u 9 časova.

***********

Privredno Društvo "NOVA DI VRBAS" d.o.o. iz Banjaluke, koje se bavi

proizvodnjom namještaja, raspisuje

OGLAS

za prijem u radni odnos radnika na određeno vrijeme uz mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme, sljedećeg zanimanja:

1. Vozač kamiona za prevoz trupaca – šticar…………………… 3 izvršioca

Pored opštih uslova predviđenih zakonom, poželjno je da kandidati ispunjavaju i sljedeće posebne uslove:

Kompetencije i vještine:

- Vozačka dozvola CE kategorije;

- Relevantno radno iskustvo;

Opis posla:

- Prevoz trupaca iz šumskih gazdinstava do firme;

- Rad na dizalici za utovar, istovar i slaganje trupaca;

- Održavanje vozila i tehničke ispravnosti vozila.

Oglas ostaje otvoren do popune, a prijave sa dokazima o ispunjavanju uslova i kratkom biografijom dostavljaju se na adresu: "Nova DI Vrbas" d.o.o. Banjaluka, Braće Pišteljića 4, lično ili putem pošte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana