Вук Костић: Осjећам се одлично, није ми ништа

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД- Глумац Вук Костић, поводом објава данас у неким медијима да се здравствено осећа веома лоше пошто је поново заражен корона вируса, изјавио је да је све у реду и да се осјећа одлично.

"Заиста је све у најбољем реду, није ми ништа, осећам се одлично, тако да не могу да се више препуцавам са разним медијима око погрешне информације о мом здрављу", изјавио је Костић Танјугу.

"Једино што имам тај папир где пише да сам позитиван и то је све. Ја се тако нимало не осећам, све је како треба", одговара глумац на писање медија да има упалу оба плућна крила и да га ниједан познат симптом није заобишао.

Неки таблоиди су пренијели непровјерену информацију од неког извора да се Костић поново заразио Ковидом-19 и да, "за разлику од првог пута када је имао лакшу клиничку слику, сада је ситуација сасвим другачија, јер има теже симптоме".

Ти медији су писали да звијезда филмова "Апсолутних сто" и "Живот је чудо", наравно и серије "Убице мог оца" веома тешко дише и говори.

Тим поводом Костић за Танјуг каже да је најбоље да јавност прочита његову објаву на друштвеној мрежи Инстаграм, гдје је рекао све што је имао овим поводом.

"Све је ок, нема ни упале плућа, ни температуре, хвала Богу. Само на папиру пише да сам позитиван. Ово пишем само због људи који се истински брину. Жив је Вуко, мртав није", стоји у садржају на Инстаграму.

Глумац је био актуелан недавно са серијом "Мочвара" гдје је глумио криминалца у затвору, а лошег момка је тумачио и у крими серијалу "Јужни ветар".

Нову популарност је стекао улогом инспектора Јаковљевића у крими серији "Убице мог оца", чија пета и можда посљедња сезона ће се снимати током децембра.

"Не могу још ништа да причам о снимању наставка те серије, а када крене прва клапа, сви ћете бити обавештени, посебно што не волим никад да причам о нечему што није још кренуло да се снима", прича Костић.

"Има ту још разних планова, али једноставно, због ове ситуације, сада ништа није сигурно и све је неизвесно, тако да и представе се једва играју или се не играју уопште", закључује Костић, који је члан Народног позоришта у Београду.

Стално запослен у том позоришту, Костић игра у два комада - "Велика драма", која се за сада не игра, и "Женски оркестар", по плану на репертоару 26. новембра, ако околности дозволе.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана