Vuk Kostić: Osjećam se odlično, nije mi ništa

Tanjug
Foto: Arhiva

BEOGRAD- Glumac Vuk Kostić, povodom objava danas u nekim medijima da se zdravstveno oseća veoma loše pošto je ponovo zaražen korona virusa, izjavio je da je sve u redu i da se osjeća odlično.

"Zaista je sve u najboljem redu, nije mi ništa, osećam se odlično, tako da ne mogu da se više prepucavam sa raznim medijima oko pogrešne informacije o mom zdravlju", izjavio je Kostić Tanjugu.

"Jedino što imam taj papir gde piše da sam pozitivan i to je sve. Ja se tako nimalo ne osećam, sve je kako treba", odgovara glumac na pisanje medija da ima upalu oba plućna krila i da ga nijedan poznat simptom nije zaobišao.

Neki tabloidi su prenijeli neprovjerenu informaciju od nekog izvora da se Kostić ponovo zarazio Kovidom-19 i da, "za razliku od prvog puta kada je imao lakšu kliničku sliku, sada je situacija sasvim drugačija, jer ima teže simptome".

Ti mediji su pisali da zvijezda filmova "Apsolutnih sto" i "Život je čudo", naravno i serije "Ubice mog oca" veoma teško diše i govori.

Tim povodom Kostić za Tanjug kaže da je najbolje da javnost pročita njegovu objavu na društvenoj mreži Instagram, gdje je rekao sve što je imao ovim povodom.

"Sve je ok, nema ni upale pluća, ni temperature, hvala Bogu. Samo na papiru piše da sam pozitivan. Ovo pišem samo zbog ljudi koji se istinski brinu. Živ je Vuko, mrtav nije", stoji u sadržaju na Instagramu.

Glumac je bio aktuelan nedavno sa serijom "Močvara" gdje je glumio kriminalca u zatvoru, a lošeg momka je tumačio i u krimi serijalu "Južni vetar".

Novu popularnost je stekao ulogom inspektora Jakovljevića u krimi seriji "Ubice mog oca", čija peta i možda posljednja sezona će se snimati tokom decembra.

"Ne mogu još ništa da pričam o snimanju nastavka te serije, a kada krene prva klapa, svi ćete biti obavešteni, posebno što ne volim nikad da pričam o nečemu što nije još krenulo da se snima", priča Kostić.

"Ima tu još raznih planova, ali jednostavno, zbog ove situacije, sada ništa nije sigurno i sve je neizvesno, tako da i predstave se jedva igraju ili se ne igraju uopšte", zaključuje Kostić, koji je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Stalno zaposlen u tom pozorištu, Kostić igra u dva komada - "Velika drama", koja se za sada ne igra, i "Ženski orkestar", po planu na repertoaru 26. novembra, ako okolnosti dozvole.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana