Напитак који Кејт Мидлтон пије свако јутро: Од њега јој кожа блиста и никад се не дебља

GS
Foto: Instagram

Кејт свој дан започиње зеленим смутијем који је дио тајне њеног природног сјаја и витке линије, а сада је откривен и рецепт

Кејт Мидлтон сваког јутра уз доручак конзумира зелени смути препун витамина и храњивих твари, а у њега убаци кељ, спирулину, мату, шпинат, зелену салату и воће. И бивша је краљевска нутриционисткиња Џенифер Ханвеј  проговорила о предностима Кејтиног смутија.

Храњиве твари

- Можете потрошити стотине и стотине фунти на третмане коже, производе и његу лица, али ако се не храните како треба, никада нец́ете моц́и искористити њене предности јер ми смо оно што једемо - објаснила је она.

- Све, од кеља до лиснатог поврћа, заиста је изврстан извор храњивих твари. Овај смути препун је антиоксиданса који се боре против оштећења узрокованих слободним радикалима и токсина из околиша који нам краду природни сјај - закључила је Џенифер.

Стручњаци су подијелили рецепт за зелени смути с крушком, ђумбиром и авокадом који женама може помоћи да постигну природан сјај и остану у доброј форми. Здрави смути могу смањити потребу за грицкалицама између оброка тако да се дуље осјећамо ситима.

Зелени смути с крушком, ђумбиром и авокадом

Састојци

200 мл кокосове воде

Пола авокада

Једна крушка

Једна кашика свјеже исцијеђеног лимуновог сока

Шака шпината

Један цм насјецканог коријена ђумбира

Два свјежа коријандера

Зелени смути

Ставите све у смути блендер и измиксајте.

Кејт уз овај смути воли доручковати зобене пахуљице које је дуго држе ситом и дају јој довољно енергије за све обавезе око троје дјеце и краљевских обавеза, преноси Аваз

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана