Napitak koji Kejt Midlton pije svako jutro: Od njega joj koža blista i nikad se ne deblja

GS
Foto: Instagram

Kejt svoj dan započinje zelenim smutijem koji je dio tajne njenog prirodnog sjaja i vitke linije, a sada je otkriven i recept

Kejt Midlton svakog jutra uz doručak konzumira zeleni smuti prepun vitamina i hranjivih tvari, a u njega ubaci kelj, spirulinu, matu, špinat, zelenu salatu i voće. I bivša je kraljevska nutricionistkinja Dženifer Hanvej  progovorila o prednostima Kejtinog smutija.

Hranjive tvari

- Možete potrošiti stotine i stotine funti na tretmane kože, proizvode i njegu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći iskoristiti njene prednosti jer mi smo ono što jedemo - objasnila je ona.

- Sve, od kelja do lisnatog povrća, zaista je izvrstan izvor hranjivih tvari. Ovaj smuti prepun je antioksidansa koji se bore protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i toksina iz okoliša koji nam kradu prirodni sjaj - zaključila je Dženifer.

Stručnjaci su podijelili recept za zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom koji ženama može pomoći da postignu prirodan sjaj i ostanu u dobroj formi. Zdravi smuti mogu smanjiti potrebu za grickalicama između obroka tako da se dulje osjećamo sitima.

Zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom

Sastojci

200 ml kokosove vode

Pola avokada

Jedna kruška

Jedna kašika svježe iscijeđenog limunovog soka

Šaka špinata

Jedan cm nasjeckanog korijena đumbira

Dva svježa korijandera

Zeleni smuti

Stavite sve u smuti blender i izmiksajte.

Kejt uz ovaj smuti voli doručkovati zobene pahuljice koje je dugo drže sitom i daju joj dovoljno energije za sve obaveze oko troje djece i kraljevskih obaveza, prenosi Avaz

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana