ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 31.05.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 31.05.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 31.05. 2023. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***********

***********

 

''Боснамонтажа'' а.д. Приједор расписује:

ОГЛАС  ЗА ПРИЈЕМ РАДНИКА

 

1.Инжињер машинства или грађевине 240 или 180 бодова

- спремност за рад у канцеларији и на терену (БиХ,Србија и ЕУ) ________ 2 извршиоца

2.Машински или грађевински техничар

 -спремност за рад у канцеларији и на терену (БиХ,Србија и ЕУ) ________ 2 извршиоца

3.Инжињер заштите на раду

спремност за рад у канцеларији и на терену (БиХ,Србија и ЕУ)  _________ 1 извршилац

4. ЦНЦ оператер ____________________________________ 2 извршиоца

5.Електричар ________________________________ 2 извршиоца

6.Бравари -за радиону (са и без искуства)  ________________________ 6 извршилаца

7.Монтер – бравар спремност за рад  на терену (БиХ,Србија и ЕУ) _______ 6 извршилаца

8.Електро и CO2 заваривач спремност за рад на терену (БиХ,Србија и ЕУ) _ 6 извршилаца

9.НК,КВ, ССС (било којег занимања) радници спремни за преквалификацију за бравара или заваривача   ________________________ 10 извршилаца

Пријаве на конкурс слати на:

 е-mail адресу: [email protected],

поштом .Рудничка бб. 79101Приједор а остале  информације се могу добити на телефон 052/232-680; 234-266.

***

Основни суд у Новом Граду,

улица Надежде Петровић број 13,

Нови Град

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуњавање упражњеног радног мјеста

         

          СУДИЈСКИ ПРИПРАВНИК - ВОЛОНТЕР

- 1 (један) извршилац на период од двије (2) године.

Приправнику-волонтеру за вријеме обављања праксе не припада накнада за рад, нити друга права осим права на здравствено осигурање и осигурање за случај несреће на послу.

Општи услови:

да је држављанин Босне и Херцеговине,

да има општу здравствену способност,

да је пунољетан,

да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послове у суду,

да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса.

Посебни услови:

 

  • ВСС дипломирани правник,
  • познавање рада на рачунару.

 

Као доказ о испуњавању општих и посебних услова кандидати су дужни уз пријаву доставити доказе у виду увјерења о држављанству, извод из матичне књиге рођених, љекарско увјерење, увјерење да се против њега не води кривични поступак, диплому о завршеном правном факултету, с тим да докази не могу бити старији од шест мјесеци.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве које не испуњавају опште и посебне услове биће одбачене.

Са кандидатима који испуњавају прописане услове Комисија за спровођење јавног конкурса обавиће интервју.

Након утврђених коначних резултата јавне конкуренције, Комисија за спровођење јавног конкурса ће сачинити Листу успјешних кандидата коју ће са комплетном документацијом доставити предсједници суда, као и списак  кандидата који нису остварили више од 50% највећег могућег броја бодова ради коначног одлучивања, а након проведеног поступка коначну одлуку о избору најуспјешнијих кандидата доноси предсједница суда.

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова могу се доставити лично у пријемну канцеларију суда или поштом на адресу Основног суда.

Рок за пријављивање кандидата је 15 дана од дана објављивања конкурса у дневном листу „Глас Српске".

***

Основни суд у Новом Граду

 улица Надежде Петровић број 13

 Нови Град

                                                                  

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуњавање упражњеног радног мјеста

         

-  ДАКТИЛОГРАФ

 

- 1 (један) извршилац на неодређено вријеме, уз обавезан пробни рад од три мјесеца.

Општи услови:

  1. да је држављанин Босне и Херцеговине,
  2. да има општу здравствену способност,
  3. да је пунољетан,
  4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послове у суду,
  5. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса.

Посебни услови:

  • IV степен стручне спреме гимназија, управна или друга одговарајућа средња школа и звање дактилографа прве „А" или „Б" класе са положеним стручним испитом,
  • познавање рада на рачунару,
  • радно искуство 3 године на истим или сличним пословима.

Као доказ о испуњавању општих и посебних услова кандидати су дужни уз пријаву доставити доказе у виду увјерења о држављанству, извод из матичне књиге рођених, љекарско увјерење, увјерење да се против њега не води кривични поступак, диплому о завршеној школи, увјерење о радном искуству, с тим да докази не могу бити старији од шест мјесеци.

Неблаговремене и непотпуне пријаве, као и пријаве које не испуњавају опште и посебне услове биће одбачене.

Са кандидатима који испуњавају прописане услове Комисија за спровођење јавног конкурса обавиће тестирање у складу са Правилником суда и улазни интервју са кандидатима који на тестирању испуне услове.

Након утврђених коначних резултата јавне конкуренције, Комисија за спровођење јавног конкурса ће сачинити Листу успјешних кандидата коју ће са комплетном документацијом доставити предсједници суда, као и списак  кандидата који нису остварили више од 50% највећег могућег броја бодова ради коначног одлучивања, а након проведеног поступка коначну одлуку о избору најуспјешнијих кандидата доноси предсједница суда.

Пријаве на конкурс са доказима о испуњавању општих и посебних услова могу се доставити лично у пријемну канцеларију суда или поштом на адресу Основни суд у Новом Граду, улица Надежде Петровић број 13, Нови Град.

 

Рок за пријављивање кандидата је 15 дана од дана објављивања конкурса у дневном листу „Глас Српске".

***

ЈУ Ош "Десанка Максимовић", Оштра Лука

Оштра Лука 110б

79263 Оштра Лука

 

 

К  О  Н  К  У  Р  С

за избор и пријем наставника

 

1. Наставник разредне наставе, 1 извршилац на неодређено вријеме, са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

Услови за учешће на конкурсу:

 Поред општих услова предвиђених Законом о раду, кандидати треба да испуњавају и услове предвиђене Законом о основном васпитању и образовању  и  Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача .

Право учешћа имају и лица која су до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Право учешћа на конкурсу имају и лица обухваћена чланом 114. став 5. Закона о основном васпитању и образовању.

 

Општи услови које кандидат треба да испуњава:

  • да је држављанин РС или  БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,
  • да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених  или овјереном копијом личне карте,
  • да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од 6 мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,
  • да се не води у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце (увјерење о неосуђиваности и увјерење из Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце школа ће прибавити службеним путем а прије заснивања радног односа)
  • Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем и злоупотребе опојних средстава.

Уз потписану пријаву од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса и контакт телефон и документацију којом се доказује испуњавање општих услова потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи, а она подразумијева:

  • овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,
  • увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,
  • увјерење о положеном стручном испиту,
  • додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  • увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица које траже запослење,
  • увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца.

Уколико два или више кандидата остваре једнак број бодова, предност у складу са законом који уређује питања права бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца имаће кандидати према сљедећем реду:

1) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца у складу са законским прописима којима се уређују права  породица погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС,

2) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида у складу са законским прописима којима се уређују права  војних инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС,

3) кандидат који има увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца у складу са законским прописима којима се уређују права бораца, Одбрамбено-отаџбинског рата РС.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Избор кандидата врши се у складу са Законом о основном васпитању и образовању и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања у дневном листу "Глас Српске".

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће бити узете у разматрање.

Списак кандидата који испуњавају услове биће постављен на огласној табли школе.

 Са кандидатима који испуњавају услове конкурса, а пријаве су им потпуне и благовремене обавиће се тестирање и интервју. Тестирање и интервју ће се обавити дана 13.06.2023.године у 10,00 часова у просторијама ЈУ ОШ «Десанка Максимовић» у Оштрој Луци.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а за кандидате који се не појаве на тестирању и интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве са потребним документима могу се доставити лично у школу или путем поште на адресу школе са назнаком " за конкурс".

***

ЛОВАЧКО УДРУЖЕЊЕ СРНДАЋ

СВОДНА 508.

НОВИ ГРАД

 

 К О Н К У Р С

 

 

Потребан секретар у Ловачком удружењу "Срндаћ" - Сводна, Нови Град,

Један ( 1  ) извршилац.

Услови:  - Познавање рада на рачунару

Радно вријеме: Понедељак - петак од: 8 -13 часова ( 10 х седмично ), - плата 300 КМ.

Контакт телефон: 065-589-020

Оглас остаје отворен до попуне радног мјеста.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана