УЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50€ и тргујте дионицама Мерцедеса

Агенције
УЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50€ и тргујте дионицама Мерцедеса

Diter Yetsche, предсједник одбора директора компаније Дајмлер АГ (у чијем саставу је и Мерцедес), изјавио је да компанија улази у другу половину 2016. године са рекордном продајом и идентичним очекивањима за другу половину године. Од почетка јула мјесеца, цијена дионице Дајмлера АГ је порасла за невјероватних 20%.

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске, даје бесплатних 50€ за трговање цијеном дионица Мерцедеса (Дајмлера) на свјетској берзи.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање можете преузети овдје.

Најљући ривал Ролс ројсу и Бентлију у сегменту луксузних лимузина, Дајмлеров Мајбах, послије вишедеценијског ишчекивања, коначно узвраћа ударац. 

Mercedes Maybach S600

Дизајниран у сарадњи са Мерцедесом, данас дијелом самог Дајмлера, посљедњи модел – Mercedes-Maybach S600 представља скупоцјенију верзију већ луксузних лимузина S класе.  Код овог модела, уочљиво је проширено међуосовинско растојање које је додатно „растегнуто” преко 20 цм како би се удовољило прохтјевима богате клијентеле за већим комфором позади.  Инжењерима Мерцедеса је дат тежак задатак да пруже свој максимум, односно осмисле и саставе најбешумнију лимузину на свијету.  Чини се да су успјели у томе.

Осим дивне спољашности и красне унутрашњости, механика овог возила је импресивна.  Посједује снажан дванаестоцилиндрични мотор од 6000 кубика, односно 523 коњске снаге.  Возило из мировања достиже брзину од 96 км/час за само 5 секунди.  Цијена овог возила, за неке права ситница, иде преко 190.000 америчких долара.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Мерцедеса можете преузети овдје.

Vision Mercedes-Maybach 6

Међутим, Дајмлер не намјерава да се заустави на овом моделу већ да даље развија овај сегмент возила.  Компанија је, идући у корак с тенденцијама и очекивањима тржишта, недавно најавила нови прототип возила на електрични погон, потписан као „Vision Mercedes- Maybach 6“.  Мотор овог модела може да развије 750 коњских снага, односно брзину од 96 км/час за непуне 4 секунде.  Цијена се с нестрпљењем очекује, а процјене су да ће бити изнад 380.000 долара па навише.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Мерцедеса можете преузети овдје.

Пословни резултати Даимлера

Што се тиче самог пословања и пословних резултата, Дајмлер АГ биљежи рекордну продају возила у 2015. години а сличан тренд настављен је и у овој.  У другом кварталу ове године, објављен је раст продаје возила од 7%, док су укупни приходи у односу на исти квартал прошле године порасли 3%, на 38,6 милијарди еура.  Нето добит компаније у другом кварталу ове године је износила 2,452 милијарде у односу на 2,372 милијарде из другог квартала 2015. године што представља пораст од скоро 3,4%.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Мерцедеса можете преузети овдје.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана