Тадеши и Станковић у „one on one" на Weekend Media Фестивалу

Г.С.
Тадеши и Станковић у „one on one" на Weekend Media Фестивалу

Загреб – Највећи регионални фестивал комуникацијске индустрије Weekend Media Фестивал ове ће године у Ровињу од 24. до 27. септембра угостити Емила Тадешија, оснивача и власника Атлантик Групе. Тадешија ће на Weekendу интервјуисати Иван Станковић, у свом познатом „one on one " формату.

Након више од 40 година у оглашивачкој индустрији, Станковић је стручност у стварању брендова пренио на свој јединствени talk show „Шта сам теби & ко сам себи" гдје се познате особе проматра као бренд те се кроз разговор покушава утврдити усклађеност између перцепције и реалности. Станковић ће разговор с Тадешијем заснивати на резултатима истраживања о перцепцији њега као бренда.

Тадеши је један од најуспјешнијих хрватских и регионалних предузетника. Атлантик Група је један од водећих произвођача хране и пића у југоисточној Европи, с реномираним брендовима који су регионални и европски лидери, те водећег дистрибутера робе широке потрошње у регији. 

Тадеши је добитник бројних признања струке и медија, био или јест члан релевантних хрватских, регионалних и међународних институција, удружења и тијела. Судјеловањем у раду Националног парламентарног одбора за праћење преговора био је активно укључен у процес приближавање Хрватске ЕУ те члан Еконмско-социјалног вијећа, Предсједник ХУП-а и члан Савјета за господарство Предсједника РХ. Почасни је конзул Ирске у Хрватској, члан Трилатералне комисије, ИНСЕАД Алумни удружења, Вијећа декана на Harvard Kennedy School of Governance, Програмског вијећа ZSSЕМ-а, Пословног савјета Економског факултета у Љубљани, Савјета Свеучилишта у Ријеци и Вијећа повјереника Московског државног института за међународне односе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана