Naša Banka отворила нову пословницу у Бањалуци

Г.С.
Naša Banka отворила нову пословницу у Бањалуци

Naša Banka а.д. Бања Лука, отворила је врата још једне савремено опремљене пословнице у Бањалуци, која се налази у насељу Старчевица на адреси Булевар војводе Степе Степановића 89 (у непосредној близини студентског центра). У просторијама новоотворене пословнице клијенти (физичка и правна лица) ће своје финансијске послове моћи обављати радним данима од 08:00 до 16:00 часова. У склопу пословнице налази се и банкомат, доступан 24/7.

"Отварање још једне пословнице у Бањој Луци резултат је пажљивог ослушкивања потреба тржишта, као и жеља и потреба наших садашњих али и будућих клијената, за свеобухватним услугама и могућношћу да на једном мјесту добију све неопходне банкарске услуге. Naša Banka а.д. Бања Лука интензивно и континуирано ради на развијању производа и услуга који ће олакшати свакодневницу клијената, те наставља реализацију планова о ширењу мреже пословница и банкомата, са циљем осигурања квалитетне и професионалне услуге за физичка и правна лица" , рекао је члан Управе, мр Новак Попић.

Naša Banka а.д. Бања Лука www.nasa-banka.com  као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана