Модели култне “ладе” у модерном салону

Анита Јанковић-Речевић
Модели култне “ладе” у модерном салону

БАЊАЛУКА - Нови продајно-сервисни центар за култне руске аутомобиле “лада” отворен је у петак у Бањалуци, под чијим кровом су љубитељима четвороточкаша на располагању бројни модели из фабрике “АвтоВаз”, препознатљиви по квалитету и дизајну.


Директор предузећа “Лада ауто” Бањалука, које је генерални дистрибутер фабрике “АвтоВаз”, Жељко Ћејић истакао је да су с циљем повећања продаје, као и квалитетног сервисирања, 2017. године донијели одлуку да саграде нови објекат по стандардима руске компаније.

- Нови продајно-сервисни центар простире се на 1.700 квадрата, на два спрата, са најмодернијим лифтом који подиже аутомобиле. Поред продајног салона, ту је и сервис, те складиште резервних дијелова. Укупна вриједност инвестиције је 3,5 милиона КМ - рекао је Ћејић.

Он је истакао да ће нови објекат олакшати и унаприједити рад менаџмента, управе, сервисера и других радника те да ће захваљујући тимском раду наставити да остварују добре пословне резултате као и до сада.

- Већ 22 године успјешно се бавимо продајом и дистрибуцијом “лада” аутомобила, као и квалитетним сервисирањем. За то вријеме остарили смо сарадњу са бројним привредним субјектима, јавним институцијама и приватним лицима, који су препознали квалитет, издржљивост и трајност руских возила. У новом продајно-сервисном центру пружићемо им још бољу услугу уз савремени начин дијагностике и сервисирања аутомобила - казао је Ћејић и додао да предузеће запошљава 25 радника.

Министар енергетике и рударства у Влади РС Петар Ђокић овај привредни догађај оцијенио је као врло значајан, истичући да сваки пословни успјех чини мозак развоја привреде у РС.

- Веома је важно да са руског тржишта на подручју Српске имамо изузетно значајан производ. “Лада” је много напредовала у дизајну, квалитету у односу на некадашњи, стари програм. Сигуран сам да ће компанија “Лада ауто” са новим сервисно-продајним центром остварити још боље услове за рад, напредак и бољу позицију на тржишту - рекао је Ђокић.

Амбасадор Руске Федерације у БиХ, Петар Иванцов, који је са Ћејићем пресјекао врпцу и тако свечано отворио нови продајно-сервисни центар, истакао је да је то највећи салон за “лада” аутомобиле на Балкану. Он је подсјетио да су први руски аутомобили на ово подручје стигли давне 1971. године те да је срећан што је присуствовао отварању новог, модерног салона.

 Возила и дијелови

“Лада ауто” по веома приступачним цијенама нуди широк спектар возила “лада”. Поред веома прихватљиве цијене и богате опреме, ова возила карактеришу свакодневна практичност и мултифункционалност, уз висок степен безбједности. “Лада ауто” располаже и са више хиљада резервних дијелова доступних у сваком моменту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана