Kомпанија "Алумина" расписала оглас за пријем 99 радника

Срна
Foto: срна

ЗВОРНИК - Компанија "Алумина" из Зворник расписала је оглас за пријем 99 радника на 30 радних мјеста, углавном у секторима производње и одржавања, рекла је руководилац Кадровске службе Мирјана Шоја.

Шоја је нагласила да постоји велики интерес кандидата, што говори о повјерењу које суграђани имају према овом привредном друштву. Највише упражњених радних мјеста биће у Сектору производње глинице због повећања производних капацитета, освајања нових производа и одласка радника у пензију.

Директор овог сектора Рајко Алексић каже да је предвиђено запошљавање 41 радника, међу којима је седам за радна мјеста са високом стручном спремом. "Пријемом нових радника очекујемо да у наредном периоду одговоримо радним задацима који се првенствено односе на повећање производног капацитета и проширење палете производа", истакао је Алексић. У компанији "Алумина" запослено је 1.469 радника.

Из Службе за односе с јавношћу комапније су навели да је ово предузеће један од најпожељнијих послодаваца, не само на подручју града Зворника, него и шире. Успјешни пословни резултати, стабилност колектива и извјесна перспектива основни су разлози великом интересовању незапослених који ових дана предају молбе у жељи да добију посао у највећем зворничком колективу, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана