Addio Bank Banjaluka најпожељнији послодавац у финансијском сектору БиХ у 2023. години

Г.С.
Addio Bank Banjaluka најпожељнији послодавац у финансијском сектору БиХ у 2023. години

Addiko Bank Banjaluka је изабрана за најпожељнијег послодавца у финансијском сектору Босне и Херцеговине за 2023. годину и у топ 10 најпожељнијих послодаваца у свим индустријама у Босни и Херцеговини, према мишљењу јавности, а на бази резултата истраживања које проводи портал mojposao.ba-kolektiv, већ садамнаесту годину за редом.

Грађани су у процесу избора најпожељнијег послодавца, које је трајало два мјесеца, бирали најбоље међу чак пет стотина различитих компанија из цијеле Босне и Херцеговине које су наградили са 230.000 гласова!

„Данас, када се тржиште радне снаге мијења брже него икада, када се стално суочавамо са новим трендовима у сегменту привлачења, селекције и задржавања квалитетних радника, потребно је вратити се основама и запитати се у каквом то окружењу радници желе радити и такво окружење изградити. Циљ нас у Addiko Bank Banjaluka је креирати пожељно радно окружење које је модерно, атрактивно, мотивишуће, које нуди различите могућности за учење и професионално усавршавање. Окружење које његује емпатију, промовише разноликост, а гарантује пружање једнаких могућности, заштиту права и транспарентну комуникацију. Бити најпољежнији послодавац у финансијском сектору, другу годину заредом, је показатељ да смо свој циљ остварили, а избор у топ 10 најбољих је и корак даље. То је потврда да активно креирамо радно окружење у цијелој БиХ и постављамо стандарде које остале компаније слиједе", истакла је Ивана Кантар, директор Одјела управе и управљања људским ресурсима.

Истраживање које је портал moj.posao.ba провео показује да су се најпожељнији послодавци издвојили према добром односу према радницима, позитивном радном окружењу, флексибилном радном времену, али и могућностима за повећање плате.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана