Addiko Bank Banja Luka најбоља банка у БиХ за 2023. годину према квалитету услуга и задовољству клијената

Г.С.
Addiko Bank Banja Luka најбоља банка у БиХ за 2023. годину према квалитету услуга и задовољству клијената

Addiko Bank Banja Luka је изабрана за најбољу банку у Босни и Херцеговини за 2023. годину, према резултатима анкете организоване на специјализованом банкарском порталу banke.ba.

У оквиру анкете, која је трајала 30 дана, посјетиоци портала су бирали најбољу банку у БиХ, гласајући за банку коју су сматрали пружаоцем најбољих услуга и са којом су били најзадовољнији у протеклој години.

,,Ово признање нам је дало још једну потврду да смо на правом путу. Задовољство клијената банкарским услугама Addiko Bank нас додатно мотивише да будемо још бољи, да наставимо да ослушкујемо њихове потребе и да увијек будемо на располагању. У вријеме када је тржиште преплављено банкарским производима, када се и финтек, али и остале компаније утркују да понуде нове банкарске производе, врхунско корисничко искуство је начин на који смо се издвојили и постали препознатљиви. У свим активностима које проводимо, фокусирани смо на клијенте, јер желимо да нас бирају за услуге и производе који су им потребни, да се осјећају задовољно и безбједно, те да нас виде као своје примарне финансијске партнере", истакао је Срђан Кондић, предсједник Управе Банке.

„Ове године смо, традиционално, као водећи банкарски портал, организовали гласање за најбољу банку, позивајући наше посјетиоце да својим гласом награде банке које су им пружиле најбоље услуге, али и подстакну остале да више раде на квалитету. Вјерујемо да на овакав начин доприносимо креирању бољих услова пословања и за клијенте, али и банке. Клијенти имају прилику да бирају банке са којима ће сарађивати и којима ће поклонити повјерење, а могу заобићи оне чијом услугом нису били задовољни. Надамо се да ће банке, на бази резултата анкете анализирати да ли су и шта радили добро, односно да ли постоји простор за унапређење услуга", истакао је Хајрудин Мусабеговић, главни и одговорни уредник портала Banke.ba.

Addiko Bank је једина специјалистичка банка на домаћем тржишту, која је препознатљива по специјално креираним банкарским производима и услугама чија је одлика брзина и једноставност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана