Живот жене: У 16. губи невиност, са 48. одустаје од бикинија

Агенције
Живот жене: У 16. губи невиност, са 48. одустаје од бикинија

Први пољубац у 15. години, проналазак "љубави за цио живот" у 27., највећа зарада у 39., а у 48. години одустају од ношења бикинија. Нове студије показују да су жене у 34. години најсрећније, као и то да већина губи невиност у 16. години, а да више од једне трећине жена које имају више од 60 година воде љубав барем једном недјељно.

Представљамо вам како изгледа живот једне жене по годинама:

14. Најтеже је носити се са овим годинама. Хормони вас "пуцају", а родитеље боли глава јер се брину о вашем интересовању за момке, шминку и алкохол.

16. Прије годину дана сте се први пут пољубили, сада је дошао ред на губитак невиности. По најновијим истраживањима, дјевојке у већини случајева, невиност губе у 16.

18. Невиност сте изгубили прије двије године, а сада је ред да доживите и први оргазам.

20. Ово су идеалне године за везу. Иако сте сексуално активни већ четири године, у 20. години сте емотивно зрелији и спремни за везу.

25. Жене у 25. години имају најмање сексуалног самопоуздања. У тим годинама, дјевојке су опсједнуте својим "несавршеним" телима.

27. Жене се током живота заљубљују у просеку четири пута, а око 27. године ће наћи "оног правог".

28. Иако су у овим годинама у дужој вези, и даље им треба потврда да су пожељне, па у 28. години најчешће варају партнера.

29. У овим годинама жене се најчешће усељавају са партнером или заједно купују стан, кућу… То даје више простора за "прављење" беба.

30. У тридесетим годинама, најчешће се удају, али ово нису и године у којима, у већини случајева, добијају бебу.

32. Послије година "лутања", у 32. жена проналази савршену фризуру!

34. Најбоље године за рађање су, по новим истраживањима, тридесет и четири. Према анкети која је рађена, многе жене које су родиле прије тих година, психички и финансијски нису биле спремне на то.

35. Док усклађују посао са материнством, жене проживљавају невјероватан стрес. Највише у првој години од рођења дјетета.

38. Након што прође првих неколико година у животу дјетета, жена је поново на својим ногама. У 38. години је идеалан период да највише успије у каријери.

39. Просјечна жена ће у 39. години зарађивати највише новца, али ипак, то ће увијек бити за 20 одсто мања плата од мушкарчеве у тим годинама.

40. Живот може да почне! Заправо, у овим годинама жене се најчешће разводе. Док мушкарци то чине у 43.

47. Ове године су посњедње у којима се жена опуштено осјећа у бикинију. Већ за слиједећи рођендан ће бити у једнодијелном.

49. Већина се враћа у "бејби мод". Ово су године у којима ће неке први пут постати баке.

50. У педесетим годинама већина жена ужива. Међутим, тада знакови старости почињу рапидно да се повећавају, па многе жене упадају у депресију.

51. Жене губи менструацију. Тада почињу да мисле да су невидљиве и непривлачне мушкарцима.

52. У овим годинама се најчешће одлучују на пластичну хирургију и друге облике подмлађивања.

60. Без икакве бриге да можете да останете трудни, ваш љубавни, сексуални живот може несметано да се одвија. Према студијама, показало се да 37 одсто људи у браку, који имају више од 60 година, воде љубав барем једном недјељно.

63. Жена се коначно опушта. Ако још увијек ради, онда у 63. иде у пензију.

65. Љубав никада не умире! Студије су показале да жене у овим годинама, ако су саме, проналазе партнера.

82. Просјечан живот жене се процјењује на 82. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана