Život žene: U 16. gubi nevinost, sa 48. odustaje od bikinija

Agencije
Život žene: U 16. gubi nevinost, sa 48. odustaje od bikinija

Prvi poljubac u 15. godini, pronalazak "ljubavi za cio život" u 27., najveća zarada u 39., a u 48. godini odustaju od nošenja bikinija. Nove studije pokazuju da su žene u 34. godini najsrećnije, kao i to da većina gubi nevinost u 16. godini, a da više od jedne trećine žena koje imaju više od 60 godina vode ljubav barem jednom nedjeljno.

Predstavljamo vam kako izgleda život jedne žene po godinama:

14. Najteže je nositi se sa ovim godinama. Hormoni vas "pucaju", a roditelje boli glava jer se brinu o vašem interesovanju za momke, šminku i alkohol.

16. Prije godinu dana ste se prvi put poljubili, sada je došao red na gubitak nevinosti. Po najnovijim istraživanjima, djevojke u većini slučajeva, nevinost gube u 16.

18. Nevinost ste izgubili prije dvije godine, a sada je red da doživite i prvi orgazam.

20. Ovo su idealne godine za vezu. Iako ste seksualno aktivni već četiri godine, u 20. godini ste emotivno zreliji i spremni za vezu.

25. Žene u 25. godini imaju najmanje seksualnog samopouzdanja. U tim godinama, djevojke su opsjednute svojim "nesavršenim" telima.

27. Žene se tokom života zaljubljuju u proseku četiri puta, a oko 27. godine će naći "onog pravog".

28. Iako su u ovim godinama u dužoj vezi, i dalje im treba potvrda da su poželjne, pa u 28. godini najčešće varaju partnera.

29. U ovim godinama žene se najčešće useljavaju sa partnerom ili zajedno kupuju stan, kuću… To daje više prostora za "pravljenje" beba.

30. U tridesetim godinama, najčešće se udaju, ali ovo nisu i godine u kojima, u većini slučajeva, dobijaju bebu.

32. Poslije godina "lutanja", u 32. žena pronalazi savršenu frizuru!

34. Najbolje godine za rađanje su, po novim istraživanjima, trideset i četiri. Prema anketi koja je rađena, mnoge žene koje su rodile prije tih godina, psihički i finansijski nisu bile spremne na to.

35. Dok usklađuju posao sa materinstvom, žene proživljavaju nevjerovatan stres. Najviše u prvoj godini od rođenja djeteta.

38. Nakon što prođe prvih nekoliko godina u životu djeteta, žena je ponovo na svojim nogama. U 38. godini je idealan period da najviše uspije u karijeri.

39. Prosječna žena će u 39. godini zarađivati najviše novca, ali ipak, to će uvijek biti za 20 odsto manja plata od muškarčeve u tim godinama.

40. Život može da počne! Zapravo, u ovim godinama žene se najčešće razvode. Dok muškarci to čine u 43.

47. Ove godine su posnjednje u kojima se žena opušteno osjeća u bikiniju. Već za slijedeći rođendan će biti u jednodijelnom.

49. Većina se vraća u "bejbi mod". Ovo su godine u kojima će neke prvi put postati bake.

50. U pedesetim godinama većina žena uživa. Međutim, tada znakovi starosti počinju rapidno da se povećavaju, pa mnoge žene upadaju u depresiju.

51. Žene gubi menstruaciju. Tada počinju da misle da su nevidljive i neprivlačne muškarcima.

52. U ovim godinama se najčešće odlučuju na plastičnu hirurgiju i druge oblike podmlađivanja.

60. Bez ikakve brige da možete da ostanete trudni, vaš ljubavni, seksualni život može nesmetano da se odvija. Prema studijama, pokazalo se da 37 odsto ljudi u braku, koji imaju više od 60 godina, vode ljubav barem jednom nedjeljno.

63. Žena se konačno opušta. Ako još uvijek radi, onda u 63. ide u penziju.

65. Ljubav nikada ne umire! Studije su pokazale da žene u ovim godinama, ako su same, pronalaze partnera.

82. Prosječan život žene se procjenjuje na 82. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana