Какве мушкарце воле заузете жене?

Metro portal
Какве мушкарце воле заузете жене?

Заузете жене често су сан заузетих мушкараца, због дискреције која је у том случају загарантована, а једна страница за упознавање управо таквих људи спровела је истраживање о преференцијама заузетих жена. Резултати су били прилично занимљиви, па да видимо какве то жеље имају заузете жене.

Осам посто жена пожељело је млађег мушкарца, уз најчешћу разлику од пет до десет година, а за разлику од њих, јачи је пол у већини, преко 57 одсто, имао аферу са женом старијом од себе.

Иначе, веза са старијом женом привлачи половину ожењених мушкараца који су невјерни својој супрузи, док је готово четвртина мушкараца у браку са женом која је између пет и десет година старија од њега. Разлика коју мушкарци преферирају је три до пет година.

Кад се погледају подаци, 18 одсто жена бира мушкарце који су млађи 15 година и више, 15 одсто се одлучило за пастуве млађе између 10 и 15 година, 22 одсто одабрало је пет до десет година млађе, 19 одсто три до пет година млађе, 18 одсто млађе од једне до три године, а исти број жена има мушкарца млађег до годину дана.

Што се тиче мушкараца, кад бирају љубавнице пет посто њих одлучи се за жену која је старија петнаест година, 13 одсто пронађе 10 до 15 година старију, 21 одсто старију од пет до десет година, 24 посто одлучи се за жену старију три до пет година, 19 одсто пронађе једну до три године старију љубавницу, а 18 одсто годину дана старију жену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана