Kakve muškarce vole zauzete žene?

Metro portal
Kakve muškarce vole zauzete žene?

Zauzete žene često su san zauzetih muškaraca, zbog diskrecije koja je u tom slučaju zagarantovana, a jedna stranica za upoznavanje upravo takvih ljudi sprovela je istraživanje o preferencijama zauzetih žena. Rezultati su bili prilično zanimljivi, pa da vidimo kakve to želje imaju zauzete žene.

Osam posto žena poželjelo je mlađeg muškarca, uz najčešću razliku od pet do deset godina, a za razliku od njih, jači je pol u većini, preko 57 odsto, imao aferu sa ženom starijom od sebe.

Inače, veza sa starijom ženom privlači polovinu oženjenih muškaraca koji su nevjerni svojoj supruzi, dok je gotovo četvrtina muškaraca u braku sa ženom koja je između pet i deset godina starija od njega. Razlika koju muškarci preferiraju je tri do pet godina.

Kad se pogledaju podaci, 18 odsto žena bira muškarce koji su mlađi 15 godina i više, 15 odsto se odlučilo za pastuve mlađe između 10 i 15 godina, 22 odsto odabralo je pet do deset godina mlađe, 19 odsto tri do pet godina mlađe, 18 odsto mlađe od jedne do tri godine, a isti broj žena ima muškarca mlađeg do godinu dana.

Što se tiče muškaraca, kad biraju ljubavnice pet posto njih odluči se za ženu koja je starija petnaest godina, 13 odsto pronađe 10 do 15 godina stariju, 21 odsto stariju od pet do deset godina, 24 posto odluči se za ženu stariju tri do pet godina, 19 odsto pronađe jednu do tri godine stariju ljubavnicu, a 18 odsto godinu dana stariju ženu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana