Нова књига Паула Коеља Побједник је сам од данас у продаји на српском језику

Приредила: Александра Глишић
Нова књига Паула Коеља Побједник је сам од данас у продаји на српском језику

Бањалука - Нови роман славног писца Паула Коеља "Побједник је сам" од данас је у продаји у издању београдске "Лагуне".

Ријеч је о узбудљивој причи чија се радња одвија у гламурозном свијету моде и филма, са криминалистичким заплетом и темом опсједнутости славом.

"Људи никада ничим нису задовољни. Ако имају мало, желе много. Ако имају много, желе још више. Ако имају још више, желе да буду задовољни са мало, али нису у стању да се у том смислу потруде." Ово је једна од реченица која најбоље описује овај роман.

Прича која се скрива између корица ове књиге је огледало свијета у којем живимо, гдје нас трка за богатством и успјехом често спречава да чујемо оно што нам срце шапуће.

У роману "Побједник је сам" Коељо нас води на Кански филмски фестивал, гдје се окупљају славне личности из свијета моде и филма. Неке од њих су се успеле до самог врха и опхрване су страхом да не падну са тих висина. Јер новац, моћ и слава за њих су улози због којих су спремни на све, по било коју цијену.

У овом савременом вашару таштине срећу се руски милионер Игор Малев, модни креатор и магнат Хамид Хусеин, америчка глумица Габријела, амбициозни детектив Савој, који се нада да ће ријешити случај свог живота и Јасмин, манекенка на прагу успјешне модне каријере…

Аутора више бестселера преведених на преко 80 језика, бразилског књижевника Паула Коеља сматрају најутицајнијим савременим писцем. Његова дјела продата су широм свијета у тиражу већем од 150 милиона примјерака и објављена су у 170 земаља.

Рођен у Рио де Жанеиру 1947. године, добитник је бројних престижних међународних награда. Изабран је за члана Бразилске књижевне академије 2002. године.

Романом "Алхемичар", причом коју сматрају безвременом и која инспирише генерације читалаца, Коељо је стекао свјетску славу. Ушао је у Гинисову књигу рекорда 2009. године као аутор чији је роман ("Алхемичар") најпревођенији на свијету.

Друштвене мреже

Међу књигама које је објавио Пауло Коељо су и "Дневник једног чаробњака", "Брида", "Вероника је одлучила да умре", "Једанаест минута"... Он је аутор којег прати највише људи на друштвеним мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана