Нова еротска прича ауторке “Педесет нијанси” своје јунаке доводи на Балкан

Глас Српске
Нова еротска прича ауторке “Педесет нијанси” своје јунаке доводи на Балкан

Нова књига ауторке трилогије “Педесет нијанси” Е.Л. Џејмс биће објављена у априлу, саопштила је издавачка кућа Винтиџ букс.

Издавач најављује да ће нова књига Е.Л. Џејмс “The Mister” бити “еротска љубавна прилча” о сексу, богатству и другим задовољствима, са богатим Лондонцем који “ријетко спава сам”, пренео је Асошиејтид прес.

Књига се одвија у Лондону, руралном Корнволу на истоку Енглеске и на Балкану.

“Читаоцу представља привилегованог и младог припадника енглеске аристократије Максима Тревелија и мистериозну, талентовану и лијепу Алесиу Демаћи, која је недавно стигла у Лондон с опасном и проблематичном прошлошћу”, навео је Винтиџ букс.

Џејмс, чије су се књиге “Педесет нијанси” продале у више од 100 милиона примјерака и покренуле филмове вриједне милијарду долара”, рекла је да је “The Mister” модерна бајка.

“Баш сам узбуђена што ће ова страствена нова романса изаћи у свијет”, навела је Џејмс у саопштењу. Она је рекла да је то прича о Пепељузи у 21. вијеку.

“Максим и Алесиа су ме одвели на фасцинантно путовање и надам се да ће мој читаоци бити одушевљени овом узбудљивом и сензуалном причом, баш као што сам ја била док сам писала и да ће се, као и ја, заљубити у њих”, рекла је Џејмс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана