Тајне доброг изгледа Џенифер Лопез које може да примјени свака жена

Агенције
Тајне доброг изгледа Џенифер Лопез које може да примјени свака жена

Многима се чини да Џенифер Лопез не стари, јер иако је напунила 50 година, из дана у дан у све је бољој форми.

Сама признаје да је то резултат великог труда и рада. Здраво се храни, четири пута недјељно ради интензивне тренинге и дисциплинована је кад год излази. Иако многи не могу да приуште личног тренера или кувара, постоје неке тајне линије славне пјевачице које можете уклопити у свој живот.

Паметно користи вријеме

Џенифер Лопез тренира с Дејвидом Кирсчом, тренером који је заслужан за изглед још неких славних дама, попут Кејт Аптон, Хајди Клум и Ен Хетавеј. Популарни тренер за Инсајдер је открио да за добар изглед није потребно сваки слободан тренутак посветити теретани.

“Прошло је вријеме кад се тренирало два до три сата. Џеј Ло је готова за 30 до 45 минута”, каже.

Лопезова максимално користи сваки тренутак који проводи тренирајући. Ради вјежбе које активирају више мишићних група истовремено и зато у краћем периоду одради тренинг за цијело тијело.

Ужива у такмичењу с вјереником

Џеј Ло пронашла је сродну душу с којом се слаже у сваком погледу, па тако и по питању фитнеса. Често их можемо видјети заједно у теретани, гдје тренирају и такмиче се. Тиме им тренинг представља изазов. Чак и најдосаднији тренинзи могу постати забавни кад имате добро друштво.

Зачињава рутину

Да јој не би постало досадно, Џенифер воли да зачини рутину. Непрестано учи нешто ново. Припремајући се за улогу у филму “Хустлерс”, учила је плес око шипке.

Славна инструкторка Џилијан Мичелс сматра да је то круцијално и саветује да мењате рутину барем сваке двије недјеље и тако максимизирате сагоревање калорија и вјежбање учините забавним дијелом своје свакодневне рутине.

Хидратација јој је приоритет

Џеј Ло пази шта једе, али и шта пије. Не пије алкохол, кофеин и напитке са шећером, пише index.hr. Сваког дана попије неколико литара воде јер добро зна да то помаже опоравку мишића који је важан за њихов раст и снагу.

Даје себи здраве награде

Пјевачица воли да награди себе на крају тренинга нечим забавним и опуштајућим. Воли да поједе нешто здраво и проводи вријеме са дјецом, открила је за часопис “Hello!”. Здраве награде након тренинга су одличан начин да тренинге почете да повезујете с нечим позитивним у чему можете уживати.

Вјежба ујутру

Сви имају омиљено вријеме у дану за тренирање, а за Џеј Ло су то јутарњи сати.

Здраво се храни

Тањир Џенифер Лопез састоји се од много протеина, свјежег поврћа, цијелих житарица и шаке орашастих плодова. Иако се подвргнула десетодневном изазову без шећера и угљених хидрата, обично није поборник рестриктивних дијета па једе и слатки кромпир, киноу, интегрални пиринач, овсену кашу и тако тијелу осигурава енергију за дан. Кад изађе на вечеру, појешће салату и рибу и, наравно, попити много воде.

Слуша своје тијело

Иако се не боји да тестира тијело, зна које су њене границе. Увијек осигура себи довољно сна (осам сати) јер зна колико је опоравак важан за форму тијела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана