Откривено све о популарној дијети помоћу које је Адел смршавила 44 килограма

Glas Srpske
Откривено све о популарној дијети помоћу које је Адел смршавила 44 килограма

Вијест о трансформацији славне пјевачице Аделе која је смршавила четрдесет и четири килограма обишла је свијет.

Док су једни сумњали како је ријеч само о добром фотошопу видјевши њену фотографију, други су се дивили њеном новом изгледу.

Сада је коначно откривено на којој дијети је пјевачица била и шта је то што јој је највише помогло, како би добила жељени изглед.

Наиме, ријеч је о "Сиртфоод" дијети уз коју бисте, тврде стручњаци, у само седам дана могли скинути три килограма, а да се не одричите посластица као што су чоколада, вино и кафа, пише Тхе Сун.

Ова дијета се састоји од двије фазе, а укупно траје три седмице. Након тога можете наставити с одржавањем резултата тако да у вашу прехрану укључите што више намирница богатих активаторима сиртуина.

Медицински нутриционист Аидан Гоггинс открио је да је Аделе кренула с тим планом прехране 2016. године.

"Аделеина трансформација била је 90 посто 'Сиртфоод' дијета, а само 10 посто свакодневне тјеловјежбе. Обожавала је ту дијету. То вам помаже да изгледате фантастично. Аделе је скинула тако 44 килограма", рекао је Аидан.

Прва фаза траје седам дана и укључује значајну редукцију калорија, до 1000 калорија дневно, те конзумирање зеленог чаја и мало чоколаде.

Циљ је нагло потакнути мршављење. У другој фази која траје двије седмице можете јести већ три оброка и конзумирати сокове.

Трећа фаза је да ове двије фазе можете понављати колико год желите, али наставите своју уобичајену прехрану са што више Сирт намирница.

Циљ је повећање уноса свих здравих намирница богатих тим активаторима, а то су јабуке, цитрусно воће, першун, капаре, боровнице, зелени чај, соја, јагоде, куркума, маслиново уље, црвени лук, рукола, кељ и друге.

Пјевачица, која је комбинирала здраву прехрану са свакодневним вјежбањем, одушевила је фанове након што је објавила фотографију на којој се одмах примјетила њена нова фигура.

Стручњаци напомињу да на овој дијети можете бити само ако немате озбиљних здравствених проблема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана