Ово су знакови да ће вас партнер ускоро запросити

ГС
Foto: Илустрација

Без обзира да ли се забављате пет мјесеци или пет година, вјероватно сте размишљали о заједничкој будућности са својим емотивним партнером. И док су неки парови отворенији око вјеридбе, други су мало старомодни и покушавају да то држе у тајности.

Ево неколико знакова на које треба да обратите пажњу.

1. Почиње да вас пита више о заједничкој будућности
Ако партнер почне да изјављује да жели да проведе остатак живота са вама и да мисли да бисте били сјајан родитељ, као и ако пита гдје видите себе за десет година и да ли је он "у слици", то су неки од знакова да планира вјеридбу.

2. Више не мрзи вјенчања
Вјенчања за мушкарце углавном представљају прилику за бесплатну храну и пиће. Али, ако је одједном партнер узбуђен око самог чина вјенчања и крене да вас пита шта мислите о избору хране, мјеста и теме венчања - вјероватно размишља о сопственом.

3. Почиње да спушта WC даску
У реду, шалу на страну, ако ваш мушкарац почиње да се понаша више "припитомљеније", вјероватно жели да вам покаже да је достојан тога да дијелите дом са њим до краја живота.

Вјероватно ће поставити питање само ако је сигуран да ћете рећи да, па жели да учини све што је у његовој моћи да вам докаже да је вриједан ваше љубави и наклоности. И да, ово може укључивати и намијештање кревета или помоћ у прању веша.

4. Планира изненадни романтични излет
Ово је вјероватно најизразитији знак од свега предложеног, посебно ако је нејасан у детаљима, преноси Телеграф.

5. Испитује вас око накита
Ово је прилично очигледно, али ако покушава да пронађе скривене начине да открије величину вашег прстена или одреди ваш стил, можете бити прилично сигурни да ће дефинитивно поставити питање. Ако ваш омиљени прстен магично нестане, званично је у реду да почнете да тражите мјеста и дизајнирате позивнице - брак је на путу!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана