Предсједник СП-а Петар Ђокић честитао Дан полиције Српске

ГС
Предсједник СП-а Петар Ђокић честитао Дан полиције Српске

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић честитао је Дан полиције Републике Српске – 4. април, министру унутрашњих послова Драгану Лукачу, директору полиције Дарку Ћулуму и свим припадницима Министарства унутрашњих послова.

- Данашњи дан је битан за све грађане Републике Српске јер нас он подсјећа на то са каквим изазовима и жртвама је настала Полиција Републике Српске и наша држава. Грађани Републике Српске су поносни на своју полицију и на њен допринос миру и безбједности Републике Српске - рекао је Ђокић.

Он је додао да је Полиција Српске један од најважнијих стубова постојања и одбране Републике Српске и да ће тако остати и у будућности, те похвалио значај и улогу Полиције Српске и у овој   борби против пандемије изазване корона вирусом.

- У своје лично име, али и у име Социјалистичке партије желим да се захвалим Полицији Српске на досадашњем свакодневном, посвећеном и преданом раду на извршавању својих обавеза, те да вам пожелим успјешан и продуктиван рад у годинама које долазе, на понос свих грађана Републике Српске – истакао је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана